Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Bia a vorbit cu sora ei, după conflictul cu doamna Anina. Mama lui Robert a părăsit platoul de la Capricii

Doamna Anina nu a mai dorit să discute despre conflictul cu Bia și a părăsit platoul de la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Galerie
Diana, sora Biei, a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Doamna Anina și Bia au plâns și s-au supărat, după ce fata a avut o stare proastă și nu a dorit să discute cu mama lui Robert. În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 7 noiembrie 2023 au fost difuzate imagini cu Bia în lacrimi, iar doamna Anina a părăsit platoul, refuzând să mai discute despre acest subiect.

„Eu am înțeles-o pe dânsa că s-a supărat pentru că nu am discutat cu ea. Dar eu mă știu pe mine și știu cum reaționez. Era o stare care nu avea legătura cu ceva anume. Nu am ce să mai explic”, i-a spus Bia, printre lacrimi, Andreei.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce părere are mama Ioanei despre relația fetei cu Marius. Doamna Veronica a intrat în direct

Doamna Anina a mers a doua zi de dimineață să discute cu Bia:

Imaginile pe care doamna Anina nu le-a mai putut privi. Mama lui Robert s-a ridicat și a plecat din platoul de la Capricii, după conflictul cu Bia

„Recunoște că am deranjat. Pe mine mă ajută. Eu trebuie să știu cum rezonăm noi două și nu e ok. Convinge-mă!”, a spus doamna Anina.

„Eu, doamna Anina, nu mai am ce să vă conving. Dacă veți vrea să aveți încredere în mine... Nu a cum să vă ajut, pentru că nu mai știu ce să fac”, a spus Bia.

„Te rog să te destăinui unui specialist. Ai nevoie excesivă de atenție. Daăc nu merge pe iubire, pe rezonanță între noi două, atunci mergem pe varianta unui specialist și dacă nici așa nu merge, atunci, dragii, mei, vă iubesc, sunt cu voi, dar fiecare cu ciorba lui”, a spus doamna Anina.

„În timp ce urmăream materialul de mai devreme doamna Anina s-a ridicat și a plecat. Este acum în casa Mireasa pentru că a zis că refuză să mai discute despre acest subiect”, a anunțat Gabriela Cristea.

Diana, sora Biancăi, a avut o intervenție telefonică în direct: „Aș vrea să vă spun că sunteți minunați. Eu te-am văzut supărată de câteva zile... Eu vreau să vă spun ție și lui Robert să faceți ceea ce simțiți, indiferent de părerile celor din jur”, a spus sora Biancăi.

„Sunt pur și simplu liniștită și încerc să evit tensiunile din casă. Singura suferință a fost dorința de a vorbi cu mami și atât”, a spus Bia.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 noiembrie 2023. Care este secretul Dariei. Doamna Lucica a spus că fata „zboară” din emisiune dacă se află

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 8. Ce părere are mama Ioanei despre relația fetei cu Marius. Doamna Veronica a intrat în direct... Mireasa sezonul 6. Ce anunț a făcut Gabriela despre contul său de Instagram. Tânăra a transmis un mesaj pentru toți susț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x