Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Ce părere are mama Ioanei despre relația fetei cu Marius. Doamna Veronica a intrat în direct

Ioana a fost îngrijorată pentru că nu a mai primit o veste din partea familiei, după ce s-a declarat într-un cuplu cu Marius. Așteptarea a luat sfârșit, iar doamna Veronica a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Colaj cu Ioana de la Mireasa Galerie
Ioana a primit o veste de la mama ei în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

După ce în emisia de pe 6 noiembrie 2023 Ioana a plâns în hohote pentru că și-ar fi dorit să vorbească cu mama sa, în seara de 7 noiembrie doamna Veronica a reușit să intre în direct prin telefon. Lacrimile fetei au fost de această dată de fericire, nu de îngrijorare ca în seara precedentă.

Mama Ioanei s-a arătat mulțumită de relația fiicei sale cu Marius, precizând că pentru ea contează foarte mult fericirea Ioanei.

„Vă urmărim. Suntem fericiți de parcursul tău în emisiune. Ne bucurăm pentru tine și pentru Marius”, a spus mama Ioanei, iar fata a zâmbit liniștită la auzul acestei opinii.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 23 octombrie 2023. Ioana, curtată de 3 băieți. Ce a spus fata despre Marius, Bogdan și Andrei

Mama Ioanei a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubrii, după o lungă perioadă de tăcere. Ce a spus doamna Veronica despre relația fiicei sale cu Marius

Despre Marius, mama Ioanei a spus: „Primește aprobarea. Dacă Ioanei îi place de ea și noi suntem alături de ea. Suntem foarte fericiți. Pentru noi contează fericirea copilului nostru”, a mai spus mama Ioanei, sfătuindu-și fiica să nu ia în seamă scrisorile critice.

„Ioana este foarte educată și inteligentă. Vă mulțumesc că ați crescut-o așa”, a ținut să-i spună Marius posibilei viitoare soacre.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 24 octombrie 2023. Andrei, declarație surprinzătoare pentru Ioana. Ce s-a întâmplat în live

„Cel mai important e să vă înțelegeți voi. Consider să s mai cunoască, dar dacă ea consideră că se potrivesc, se înțeleg, că e viitorul ei soț eu o să le dau binecuvântarea pentru nuntă. Eu nu mă pot pune în calea fericirii lor”, a mai spus doamna Veronica.

„Am vorbit și eu cu mama ieri și mi-a spus că abia așteaptă să devină socară mare”, a completat Marius.

Așadar, mama Ioanei susține relația fiicei sale cu Marius.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 7 noiembrie 2023. Care este secretul Dariei. Doamna Lucica a spus că fata „zboară” din emisiune dacă se... Mireasa, sezon 8. Bia a vorbit cu sora ei, după conflictul cu doamna Anina. Mama lui Robert a părăsit platoul de la Capr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x