Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Ce mamă a câștigat o „amuletă salvatoare” și ce a spus că intenționează să facă cu ea

Mamele din casa Mireasa au gătit zacuscă și au participat la Super Neatza, unde borcanele cu bunătăți au fost jurizate. Una dintre mame a primut un premiu valoros.

Colaj cu mamele de la Mireasa Galerie
Doamna Maria deține o amuletă salvatoare la Mireasa | Antena 1

Mamele au fost apreciate pentru borcanele de zacuscă pe care le-au pregătit. Doamna Anina, care a mărturisit că nu știe să gătească zacuscă a pus un bilețel în borcan și a realizat astfel o „zacuscă din vorbe”. Doamna Anina a primit un premiu de originalitate: posibilitatea ca Bia și Robert să doarmă o noapte împreună.

De asemenea, mamele au mai câștigat o ieșire la cafea și nu în ultimul rând, doamna Maria a primit o amuletă salvatoare pentru cea mai bună zacuscă.

„Vă ofer ceva foarte important. Ceva foarte prețios. Este unul dintre cele mai de preț daruri din casa Mireasa. Vă ofer o amulet pe care să o folosiți pentru cine vreți dumneavoastră începând de săptămâna viitoare. Pentru orice concurent vă doriți să-l salvați de la eliminare.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce a postat Andrei în mediul online, imediat după eliminare. Ce a apărut pe contul său: „În ciuda rezultatelor”

Doamna Maria a primit o amuletă salvatoare la Mireasa

La Mireasa Capriciile Iubirii doamna Maria a spus că va folosi amuleta pentru Adrian, dacă va fi nevoie:

„Am primit o amuletă cu care pot să îl salvez pe Adi dacă va fi nevoie vreodată”, a spus doamna Maria.

„Deci v-ați hotărât! Nu vreți să salvați pe altcineva!”, a spus Paula Chirilă.

„Sau pe atcineva în caz de…”, a spus doamna Maria

„În caz de iubita lui”, a completat Paula Chirilă.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 13 octombrie 2023. Ce sancțiune a primit Marius pentru că nu a mai vrut să intre în live

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 8. Ce a spus Deea după eliminare. Fata a vorbit, printre lacrimi, la Capriciile Iubirii. Ce a postat ulte... Mireasa, sezon 5. Fiica Giovanei și a lui Sese a topit inimile susținătorilor. Cum au surprins-o părinții pe micuța Seli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x