Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 13 octombrie 2023. Ce sancțiune a primit Marius pentru că nu a mai vrut să intre în live

Marius a fost informat cu privire la sancțiunea pe care o primește pentru că a încălcat regulamentul refuzând să intre în emisia live de mireasa de pe 12 octombrie 2023.

Colaj cu Marius Galerie
Ce sancțiune a primit Marius pentru că nu a mai vrut să intre în live | Antena 1

În emisia de ieri de Mireasa, Marius nu mai intrat în live, el alegând să petreacă niște timp afară, după ce i-a fost atrasă atenția că dă semnale greșite când se apropie de fetele din competiție, iar apoi spune că nu se simte atras cu adevărat de nimeni, de fapt.

„Suntem aproape cu toții în living. Ce s-a întâmplat cu Marius? Știi cum e cu capriciile astea? Nu e înregulă. Că nu e niciunul dintre voi copil de grădiniță, se se supere să-și ia jucăriile și să plece. Știți foarte bine că e o chestiune de respect. Măcar față de telespectatorii care se uită. Înțeleg că are și admiratoare care sunt drăguțe cu el. Măcar din respect pentru telespectatori nu te superi așa că te ceartă cineva. Poate o să-i transmiteți toate lucrurile astea”, a spus Simona Gherghe.

În gala Miresa de pe 13 octombrie 2023 Marius a fost informat cu privire la sancțiunea pe care o primește.

Ce a făcut Marius când nu a vrut să intre în emisia live Mireasa

În timp ce colegii săi erau ăn live, Marius umbla desculț pe pietre și făcea flotări:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Măi fetelor, vă rog! Potoliți-vă! În ce situație l-ați adus! Merge desculț pe pietre, se dezbracă la bustul gol”, a spus ironic Simona Gherghe după ce a văzut imaginile cu Marius

Vreme de o săptămână Marius nu va primi niciun cadou de afară. Marius a primit șampanie, bomboane și un ursuleț de la grupul se susținători, însă nu va intra în posesia niciunui dar în săptămâna următoare:

„Ai avut o atitudine de copil răsfățat”, a mai spus Simona Gherghe.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 12 octombrie 2023. Marius nu a mai vrut să stea în live. Cine a câștigat task-ul cu tematică sportivă... Ce meserie vrea să aibă Cătălina de la Mireasa și ce cursuri face în prezent. Fosta concurentă a fost filmată în timpul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x