Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Ce s-a întâmplat între Liviu și Bogdana după ce fata s-a supărat pe logodnicul ei în live

În emisia live de Miresa, Capriciile Iubirii de pe 29 noiembrie 2023 au fost difuzate imagini cu o discuție purtată de Liviu și Bogdana. Cei doi au avut parte de un moment tensionat după ce au văzut imagini cu ei la petrecere, însă ulterior au vorbit calm.

Colaj cu Liviu și Bogdana Galerie
În emisia live de Miresa, Capriciile Iubirii de pe 29 noiembrie 2023 au fost difuzate imagini cu o discuție purtată de Liviu și Bogdana | Antena 1

Într-un material difuzat la Mireasa Liviu se arăta nemulțumit de comportamentul Bogdanei la petrecere. După mai multe tachinări cei doi au ajuns în ipostaze pasionale, iar imaginile au deranjat-o pe fată.

În timpul emisiei live de Mireasa Bogdana s-a supărat și i-a dat drumul la mână logodnicului ei. După emisie, starea de nervozitate s-a istalat pentru amândoi.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 22 noiembrie. Doamna Paula, bunica lui Liviu, face lumină. Ce a făcut Bogdana în zilele petrecute la Craiova

Liviu și Bogdana, discuție aprinsă după ce fata i-a dat drumul la mână logodnicului în live

„Treci pe lângă mine și nu te uiți la mine? Îmi dai drumul de mână în live! Mă critici pe mine în live de parcă am vorbit singur”, i-a spus Liviu Bogdanei.

Băiatul a urmărit-o până în baie pe logodnica sa și a întrebat-o de ce s-a enervat. Bogdana i-a reproșat iubitului că a pipăit-o în fața camerelor de filmat.

„Se văd foarte urât imaginile astea! Cu mine întinsă pe pat. Cu tine cu chestii de-astea că stai așa, stai așa! Foarte urât!”, i-a spus Bogdana loodnicului său.

„Ți-am zis doar să mă iei în brațe! Nu s-a văzut nimic”, a spus Liviu.

„Ba s-a văzut! Tu n-ai văzut materialul? Tu unde ai fost?”, a răspuns Bogdana.

Ulterior, cei doi au avut câteva lucruri de clarificat pe un ton calm.

„Am discutat cu băieții și i-am întrebat dacă s-a văzut ceva urât. Au zis că da. Sunt conștient că te pun pe tine într-o postură proastă fiind femeie”, i-a spus Liviu logodnicei sale.

„Măcar astea 3 săptămâni cât mai sunt să ne comprtăm și noi ca oamenii”, a spus Bogdana.

„Noi am făcut amândoi niște imagini care nu sunt frumoase”, a spus Liviu.

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii cei doi logodnici s-au ținut din nou de mână.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Schimb de replici în direct între Bogdana și Daria. Gabriela Cristea a intervenit: „Eu nu suport chestia asta!”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte... Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

Vineri, 01.03.2024, 17:00
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 1 martie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 01.03.2024, 16:38
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Băieții s-au votat între ei în Gala de vineri, 1 martie 2024. Iată ce nominalizări au făcut și pe cine au propus pentru eliminare.

Vineri, 01.03.2024, 16:28
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Prima i-a spus că vrea să-l cunoască și i-a cerut să ia o decizie.

Vineri, 01.03.2024, 16:01
Ultimele știri
x