Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Daria, apariție în compania unui bărbat, după despărțirea de Adrian. Cine este, de fapt

Daria și Adrian au confirmat despărțirea după 7 luni de relație. Tânăra a fost activă pe rețelele sociale și s-a filmat distrându-se, la scurt timp de la separarea de tânărul pe care l-a cunoscut la Mireasa.  

Colaj cu Daria și Adrian Galerie
Daria, apariție în compania unui bărbat, după despărțirea de Adrian | Antena 1 & Instagram

După ce a spus că nu a stat niciodată în casă la fel de mult cum a stat în cele 7 luni de relație cu Adrian, tânăra a ieșit seara la distracție. Fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa a publicat pe Instagram imagini în care apare alături de un bărbat. Daria a precizat că este vorba despre cel mai bun prieten.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Bogdana, mesaj dur după ce ea și Liviu s-ar fi despărțit: „O să rămân singură până când...”

Cum a apărut Daria pe rețelele sociale, la scurt timp de la despărțirea de Adrian

„Cel mai bun prieten pentru totdeauna”, a scris Daria în dreptul imaginii în care apare alături de amicul său în mijlocul ringului de dans.

Articolul continuă după reclamă

Daria și Adrian au confirmat despărțirea după 7 luni de relație. Tânăra a fost activă pe rețelele sociale și s-a filmat distrându-se, la scurt timp de la separarea de tânărul pe care l-a cunoscut la Mireasa.

De asemenea, Adrian a publicat mai multe imagini după ce despărțirea dintre el și Daria a ajuns la urechile fanilor Mireasa. „M-am făcut băiețel cuminte”, a scris Adrian în dreptul unor imagini cu el. Tânărul s-a pozat și alături de doamna Maria, cea care l-a susținut în cadrul sezonului 8 Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum au apărut Antonio și Maria în online, după ce s-a spus pe grupuri că s-ar fi despărțit

Cum a fost parcursul lu Adrian în sezonul 8 Mireasa

Adrian și Daria s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în sezonul 8 Mireasa. În luna noiembrie, Adrian a părăsit casa Mireasa, fiind într-o cunoaștere cu Daria. Fata a izbucnit în lacrimi când a aflat despre eliminarea băiatului. Parcursul lui Adrian în casa Mireasa a fost unul oscilant. Inițial, băiatul și-a exprimat simpatia pentru Daria, însă fata a considerat că între ei nu poate fi mai mult decât o prietenie.

Adrian a încercat apoi să se apropie de Ioana, însă lucrurile nu au mers. Ulterior, băiatul a mărturisit că singura fată de care este atras și la care se gândește este, de fapt, Daria. Această mărturisire a avut loc după ce Daria l-a votat pe Adrian să plece din casa Mireasa, iar fata a plâns în hohote când a aflat că era vorba despre o eliminare directă. Doamna Maria a avut atunci o amuletă salvatoare.

După puțin timp petrecut în afara casei Mireasa, Adrian a revenit în competiție pentru Daria. Cei doi au format de atunci un cuplu, însă nu s-au căsătorit în finala sezonului 8, deși au participat la Finală. Lucrurile păreau să meagră bine între Daria și Adrian, însă cei doi și-au anunțat despărțirea în luna iunie 2024, după aproximativ 7 luni de relație.

Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Cristian și Alexandru și-au aruncat vorbe grele. Ce au avut de spus concurenții... Mireasa sezonul 9, 17 iunie 2024. Vlad intră în cursa de eliminare. Delia și Valentin au avut ultimul cuvânt de spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x