Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Luiza, răsfățată de iubitul ei. Cum a surprins-o tânărul, la împlinirea primei luni de relație

Luiza și iubitul ei au împlinit o lună de relație. Fosta concurentă Mireasa a primit un buchet mare de trandafiri roșii.

colaj cu luiza de la Mireasa Galerie
Luiza a fost surprinsă cu flori de iubitul ei, la primele ore ale dimineții | Antena 1

Luiza a povestit cum iubitul ei a trezit-o la primele ore ale dimineții, după ce cu o seară înainte i-a povestit că urăște să fie trezită de cineva foarte devreme. Tânărul s-a gândit să-i facă o surpriză iubitei sale și să-i arate că trezirile pot fi și frumoase, așa că a surprins-o cu un buchet superb de trandafiri.

Luiza a ținut să vorbească cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale și să le mărturisească faptul că e fericită și îndrăgostită de tânărul care o surprinde în cele mai frumoase moduri.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Luiza are un nou iubit? Cum arată bărbatul alături de care s-a afișat la un eveniment: „Așa l-am luat!”

Cum a fost Luiza surprinsă de iubitul ei, la primele ore ale dimineții

Articolul continuă după reclamă

„Vine cu acest buchet de trandafiri și mă trezește. Ce pot să zic? Mai pot să cert omul acum că m-a trezit de dimineață? Fetelor, vă doresc un băiat ca el!”, a spus Luiza.

Luiza s-a pozat cu buchetul de trandafiri, dar și cu iubitul ei, precizând că au împlinit prima lună de relație.

Luiza a fost concurentă în sezonul 8 Mireasa. Tânăra a intrat în competiție cântând o melodie de muzică populară la petrecere. Atunci, maria Dragomiroiu a prezentat-o ca pe o tânără talentată, însă mai târziu a spus că va și rămâne în casă, în calitate de concurentă. Luiza a avut o apropiere de Bogdan, însă lucrurile nu au mers între ei. Fata a mărturisit că a fost apoi dezamăgită când Bogdan s-a împăcat cu Andreea. Ulterior, Luiza și Alex s-au apropiat, însă fata a spus că între ei nu poate fi decât o prietenie.

Citește și: Reacția Luizei după ce Valentin a spus că o dorește la Mireasa. Ce părere are despre interesul băiatului pentru ea

În sezonul 9 Mireasa, Luiza a venit într-o seară să le cânte concurenților. După petrecere, tânăra a stat de vorbă cu cei aflați în casă și le-a dat câteva sfaturi. Valentin s-a arătat interest de a o chema în competiție pentur el, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. „Mi-a plăcut prezența Luizei. E o fată frumoasă, e interesantă. Mi-ar plăcea să vină în casă. Să o cunosc mai bine. Mai multe nu pot spune, până nu văd”, a spus Valentin. Luiza a aflat despre gândurile lui Valentin dintr-un live de pe Tiktok, în care se duela cu Alex Macarie. Fata nu a spus multe despre dorința concurentului de la Mireasa, dar s-a arătat surprinsă.”Pe bune?!”, a zis Luiza și a început să râdă. ”Și ce a zis Valentin?”, i-a întrebat ea pe internauți, după ce aceștia i-au spus că băiatul a vorbit la Mireeasa Capriciile Iubirii despre ea.

Luiza lucrează ca barista și ca make-up artist. Se consideră ambițioasă și prietenoasă. Tânăra a absolvit doar liceul, pentru că și-a dorit să fie independentă și să muncească de la 18 ani. Luiza este pasionată de fotbal. A jucat 4 ani fotbal de performanță.

„Am plecat în străinătate la 19 ani. După ce m-am angajat la cafenea am întâlnit un băiat și am plecat amândoi în Anglia. Au fot momente foarte grele pentru mine. După 6 luni de relație băiatul respectiv m-a înșelat după ce eu mi-am lăsat familia și am plecat cu el.

A întâlnit o fată. Ea mi-a scris ce se întâmplă. L-am iertat cu condiția să ne întoarcem în țară. Totul a fost ok, ne-am mutat singuri. După 3 ani m-a înșelat din nou. L-am prins cu o fată la 3 dimineața. Era în mașină pe bancheta din spate cu o femeie”, a povestit Luiza.

Mireasa, sezon 7. Zain, apariție surpriză alături de iubita lui, la petrecerea lui Antonio. Cum a arătat Iulia... Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Cât de greu i-a fost lui Alexandru să stea departe de Cristina. Ce a mărturisit tânărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x