Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Madi are un nou iubit după divorțul de Sergiu. Ce a anunțat despre noul ei partener: „Am ceva să vă spun”

Madi a anunțat pe rețelele sociale că iubește din nou, la scurt timp de la divorțul oficial de Sergiu. Fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa a vorbit despre noul ei partener, precizând că nu e o persoană din trecutul său.

Colaj cu Madi și Sergiu Galerie
Madi a anunțat că are un nou iubit după divorțul de Sergiu | Antena 1

Madi și-a anunțat susținătorii că iubesște din nou. Fata nu a spus cine este noul ei iubit, însă a precizat că nu e o persoană din trectul ei.

„Am ceva să vă spun. A trecut ceva timp de când eu mi-am făcut curat în minte și în suflet și am așteptat ca golul din inima mea să-l umple cineva. Așteptarea nu a fost în zadar, iar azi locul este plin de iubire. Am spus că o să împărtășesc asta cu voi și a sosit momentul mult așteptat. Locul din inima mea este completat acum de cineva care merită să stea lângă mine.

Nu este vorba de nimeni din trecutul meu, așa cum mulți au judecat. Este vorba de o persoană specială, care nu are legătură cu virtualul. Am vrut doar să vă anunț acest lucru pentru că v-am promis că o să o fac când va fi momentul”.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Replica lui Sergiu după videoclipul muzical în care Madi și Horia apar foarte apropiați. Ce a dezvăluit

Articolul continuă după reclamă

Madi din sezonul 8 Mireasa, despre noul ei iubit: „Nu este vorba de nimeni din trecutul meu”

Madi a ținut să dea de înțeles că noul ei iubit nu este Horia. Madi și Sergiu, bărbatul cu care s-a căsătorit în Finala seoznului 8 Mireasa, au divorțat oficial în urmă în luna aprilie 2024.

În emisia Mireasa de pe 8 noiembrie 2023 a fost adus pentru prima dată în discuție numele lui Horia, un bărbat despre care Madi a susținut că este „un simplu prieten”. La vremea respectivă, ea a recunoscut că a fost în vacanță cu Horia, înainte de a intra în casa Mireasa.

În Finala Mireasa din decembrie 2023, Madi și Sergiu s-au căsătorit civil. Invitați la Mireasa Confesiuni, fata afirma că a vorbit cu Horia de Anul Nou. Sergiu, soțul ei la vremea respectivă, afirma că nu a fost deranjat.

La scurt timp după despărțire, Madi anunța că a reluat legătura cu Horia, susținând în continuare că sunt doar prieteni. Ba mai mult, spunea că băiatul i-a cerut să ia parte la un proiect.

Pe 22 mai 2024, tânărul a lansat o piesă în care o menționează pe Madi, care apare și în clip. În imagini, cei doi par apropiați, se țin de mână. La un moment dat, el o ține strâns în brațe și pare că îi șoptește ceva la ureche. De asemenea, în altă secvență, o ridică în brațe și o învârte.

Citește și: Mireasa, sezon 3. În ce relație este Cosmina, soția lui Alin, cu soacra. Imaginea surprinzătoare cu Doamna Daniela

În perioada petrecută în casa Mireasa Madi și Sergiu au avut parte de momente fericite, dar și de frământări și situații tensionate.

Fata a fost la început reticentă în privința căsătoriei, iar băiatul a precizat că nu-și dorește să ajungă în finală și să îmbrace costumul de mire, dacă iubita lui are incertitudini. După mai multe discuții despre încredere și importanța unei căsătorii, mama lui Sergiu a intervenit telefonic și i-a spus fiului despre posibilitatea ca Madi să se gândească la trecutul amoros. Sergiu a devenit și mai suspicios când a văzut că iubita lui a primit o scrisoare de la un prieten de-ai ei, pe nume Horia, iar în text se aflau și versurile unei piese de dragoste.

Fata a negat că între ea și Horia ar fi fost vreodată o relație amoroasă, însă mai multe detalii i-au dat e gândit lui Sergiu. Concurentul a aflat că Horia s-a înscris în sezonul 8 Mireasa, dar nu a fost acceptat din considerente de vârstă. De asemenea, Sergiu a văzut fotografii cu iubita lui și Horia din vacanța pe care au petrecut-o împreună, înainte de debutul competiției. Băiatul s-a simțit atunci mințit de iubita lui și s-a despărțit de ea, spunându-i că l-a distrus, dar că iubirea pe care i-o poartă nu i-a dispărut. Fata a ieșit desculță pe porți, iar băiatul a leșinat și a primit îngrijiri medicale.

Madi și Sergiu s-au căsătorit civil pe 22 decembrie și au înheiat divorțul în aprilie.

Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Vlad s-a simțit deranjat de criticile Iulianei. Cum a reacționat și ce i-a zis acesta... Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Elena și Valentin, discuție aprinsă din cauza unor experiențe neplăcute ale concurentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x