Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Georgiana părăsește competiția! Care este motivul: „Alegerea mea e să mă duc acasă”

Gerogiana părăsește casa Mireasa la scurt timp de la intrarea ei în competiție. Tânăra este chemată în instanță de fostul soț, tatăl copilului.

Colaj cu Gerogiana Galerie
Georgiana părăsește casa Mireasa! Tânăra a primit o veste de acasă! | Antena 1

Domnul Marian, tatăl Georgianei, a intrat în direct în emsia live de Mireasa de pe 20 februarie 2024 pentru a-i comunica o situație dificilă de familie.

„Vreau să fac un anunț către Gerogiana. Ieri am primit o înștiințare de la fostul soț, tatăl copilului, referitor la programul de vizită al minorului. El a luat hotărârea de formula cerere de chemare în judecată, pentu stabilirea unui program de vizită.”, a spus domnul Marian.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune că a făcut înainte de a intra în emisiune

Georgiana a ales să plece din casa Mireasa

„Gerogiana are termen 25 de zile pentru întâmpinare. Părerea mea e că trebuie să părăsească platoul Mireasa pentru că s-a creat această situație. Poate pe viitor va reveni”, a mai spus tatăl Gerogianei.

„Când e vorba despre destinul unui copil nimeni nu se pune în fața acestui lucru. Îmi pare rău că a trebuit să se întâmple așa! Cred că cel mai bine e să-ți aperi puiul”, a spus Simona Gherghe.

Gerogiana a ținut să le mulțumească tuturor concurenților din sezonul 9 Mireasa pentru primirea călduroasă.

„Da, normal! Bineînțeles. Le mulțumesc tuturor pentru felul în care m-au făcut să mă simt aici, am legat prietenii. Cu siguranță o să țin legătura cu cine o să iasă. Alegerea mea e să mă duc acasă!”, a spus Georgiana cu lacrimi în ochi.

Din păcate, Gerogiana a avut o ședere foarte scurtă în casa Mireasa. Ea a intrat pe 16 februarie.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Delia și Dediș au oprit cunoașterea. Ce și-au spus cei doi în live: „Mama știe cum sunt”

Georgiana are 25 de ani și un băiețel de 3 ani și 3 luni. E singură de un an.

A lucrat o perioadă ca asistent medical. S-a căsătorit la 21 de ani și a divorțat de un an. De atunci e singură. Înainte de soț a avut o relație de trei ani.

”Cel mai greu moment din viața mea a fost despărțirea și drumul pe care am pornit. Am luat-o de la 0”, a spus Georgiana.

Părinții sunt un model pentru Georgiana. Consideră că are familia perfectă. Își dorește o căsnicie asemănătoare.

Speră să găsească o persoană sinceră, sufletistă, cu caracter. Viitorul partener să fie un om sensibil, calm, să iubească copiii, să fie sincer, să își dorească o familie.

„Georgiana a fost chemată în Instanță în calitate de pârât privind decăderea din drepturi a părintelui. Vă rog să-i aprobați plecarea din emisiue pentru că avem la dispoziție 25 de zile pentru a tranașa această situație”, a transmis tatăl Georgianei într-un mesaj.

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Delia și Dediș au oprit cunoașterea. Ce și-au spus cei doi în live: „Mama știe cum s... Mireasa, sezon 9. Imagini cu plecarea Georgianei. Ce s-a întâmplat imediat după ce a luat decizia de a merge acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x