Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 20 mai 2024. Cristina, copleșită de dorul pentru Alexandru. Ce mesaj vocal i-a transmis iubitul ei

În gala de vineri, Cristina a început să plângă pentru că și-ar fi dorit să plece ea din competiție pentru a putea fi afară alături de Alexandru.

cristina si alexandru mireasa Galerie
Cristina a plâns în pauza publicitară și doamna Floarea a încercat să o consoleze, la fel și doamna Iuliana. Ea îi spunea Cristinei să nu mai plângă pentru că ea e o femeie puternică și ce a fost mult a trecut. Apoi a venit și Maria în încercarea de a o consola. | A1

Cristina a plâns în pauza publicitară și doamna Floarea a încercat să o consoleze, la fel și doamna Iuliana. Ea îi spunea Cristinei să nu mai plângă pentru că ea e o femeie puternică și ce a fost mult a trecut. Apoi a venit și Maria în încercarea de a o consola.

Cristina, lacrimi de dor pentru Alexandru

Cristina spunea că îi e dor de Alex și nimic nu poate să îi schimbe starea. Maria a admirat-o, i-a spus că ea frumoasă și i-a admirat colierul. Cristina i-a spus că e de la Alex.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 mai. Ștefan, distras de o stare apăsătoare. Ce i-a spus Maria. Băiatul i-a făcut un cadou cu semnificație

Cristina s-a ridicat și s-a dus la baie, iar acolo s-a întâlnit cu Antonia. Și ea a încercat să o încurajeze și i-a spus că Alex sigur se va întoarce în casă luni.

Doamna Florea i-a zis că nu vrea să o lase în pace până nu înțelege că nu trebuie să mai plângă pentru că nu rezolvă nimic. Alexandru o vede și felul în care plânge ea cu siguranță îl deranjează și pe Alex și îl face să sufere.

Fetele au încurajat-o și ele și i-au spus că nu trebuie să mai plângă. Sâmbătă la petrecere a încercat și Valentin să o încurajeze și i-a spus că atunci nu mai poate, de fapt mai poate puțin.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 mai. Liviu i-a făcut Deliei o mărturisire legată de trecutul lui. "Cu cine mă mai mărit eu?"

Cristinei i-a revenit zâmbetul pe buze când a văzut că Alexandru i-a lăsat un mesaj vocal. Simona i-a spus că nu trebuie să își facă speranțe aiurea legate de întoarecerea în casă a lui Alexandru.

“Să nu uiți că ești cea mai frumoasă, te iubesc enorm de mult. (...) Abia aștept să îți trimit o scrisoare ca să îți povestesc ce am mai făcut zilele astea”, i-a zis Alexandru.

El a zis că urmează să iasă la meci după ce a stat în casă atâtea zile. Cristina i-a transmis și ea că îl iubește și că îl așteaptă înapoi în casă.

“Mă pregătesc în fiecare zi că poate vine”, a zis Cristina.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 mai 2024. Antonia și Cristian, probleme de comunicare. “Tu le duci pe-ale tale, eu le duc pe-ale mele”

Mireasa sezon 9, 20 mai 2024.Iuliana și Vlad descoperă lucruri unul la altul. Întrebarea neașteptată pe care Iuliana i-a... Mireasa sezonul 9. Elena face acuzații grave la adresa Antoniei și a lui Cristian. Ce s-a întâmplat."M-am săturat d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x