Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 20 mai. Liviu i-a făcut Deliei o mărturisire legată de trecutul lui. "Cu cine mă mai mărit eu?"

Delia a jucat “am, n-am” cu partenerul ei, Liviu. Liviu nu a vrut la început, dar Delia a insistat și a dorit ca fiecare dintre ei să adreseze câte 5 întrebări.

colaj delia si liviu Galerie
Delia l-a întrebat pe Liviu dacă a plecat vreodată de la o întâlnire romantică, iar el a zis că da și a pus un prieten să îl sune, să pară că e urgent să plece. | A1

Delia l-a întrebat pe Liviu dacă a plecat vreodată de la o întâlnire romantică, iar el a zis că da și a pus un prieten să îl sune, să pară că e urgent să plece.

Delia a recunoscut că și ea a făcut acest lucru pentru că a ieșit la un date cu un bărbat care nu o lăsa deloc să vorbească. Ea a plecat și apoi i-a dat și block.

Delia și Liviu, întrebări legate de fidelitate

“L-am lăsat să mai vorbească vreo 10 minute. (…) Apoi am plecat când a mers la baie”, a povestit Delia.

Delia l-a întrebat pe Liviu dacă a plecat vreodată de la o întâlnire romantică, iar el a zis că da și a pus un prieten să îl sune, să pară că e urgent să plece.

Delia a continuat cu seria de întrebări și următoarea a fost dacă Liviu a ieșit vreodată cu prietena cea mai bună a iubitei lui.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Mesajul Nataliei după eliminare. Fata a continuat cu dezvăluirile despre foștii colegi de competiție

Liviu a spus că s-a întâmplat să facă asta o dată și s-a văzut cu prietena iubitei lui chiar în apartamentul ei.

“Dar ea știa?”, l-a întrebat Delia.

“Câteodată da, câteodată nu”, a mărturisit Liviu.

“Cu ce bărbat mă mărit eu?”, a zis Delia.

“Ea a avut trei iubiți și eu am rămas același amant”, a mai adăugat Liviu.

“Păt și de ce nu ai fost iubitul ei?”, a întrebat Delia.

Citește și: Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana, Natalia, Ionela și Ștefan

Liviu i-a explicat că erau foarte buni prieteni și din când în când se simțeau și bine.

Delia a rămas surprinsă și a zis că mai are o întrebare. L-a întrebat pe Liviu dacă s-a combinat vreodată cu iubita unui prieten de-al său, iar el a zis că niciodată.

Delia l-a mai întrebat și dacă i-a trucat vreo fostă iubită că ar fi însărcinată, iar el a recunoscut că da. Cu toate acestea, el a reacționat foarte bine.

“Nu mai vreau să fiu păcălit”, a mai zis Liviu.

În timpul emisiei, Liviu a zis că nu se va mai întâmpla să calce strâmb și că toate aceste peripeții au fost în tinerețe, pe la 18 ani.

Delia a spus că nimeni nu poate garanta nimic și că dacă e ca Liviu să mai calce strâmb, înseamnă că ei doi nu sunt făcuți unul pentru altul.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 mai 2024. Antonia și Cristian, probleme de comunicare. “Tu le duci pe-ale tale, eu le duc pe-ale mele”

“Uite, eu aici aș investiga”, a spus Simona.

Prezentatoarea l-a întrebat dacă ar fi șanse ca Liviu să se împace cu femeia pentru care a fost amant, iar Liviu a zis că nu e cazul.

Delia a mărturisit că a fost o data înșelată și că nu a trecut peste și nici nu va trece peste dacă I s-ar întâmpla în viitor.

Mireasa sezon 9, 20 mai 2024. Antonia și Cristian, probleme de comunicare. “Tu le duci pe-ale tale, eu le duc pe-ale mel... ”Vine bebe?” Imaginile cu Bogdana și Liviu care i-au făcut pe fani să se gândească la o sarcină. Ce a răspuns fosta conc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x