Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 20 martie 2024. Iuliana, reacție furibundă după intervenția verișoarei lui Liviu: „Stai cu neamurile tale”

Iuliana a avut o replică grea pentru Liviu, după ce a aflat părerea verișoarei sale. În emisia live de pe 20 martie 2024 fata și-a prezentat scuzele.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Iuliana, reacție furibundă după intervenția verișoarei lui Liviu | Antena 1

„V-am sunat că suntem foarte triști de ceea ce se întâmplă. Nu ne așteptam. Nu mai știm ce să credem. Credem că Liviu numai dacă umblă în genunchi poate să-i redea încrederea Iulianei. Nu știm ce să zicem. Parcă nu-i mai convine nimic. Liviu nu e deloc fals. Ar trebui să sune toți cei care îl cunosc să-i confirme ei că omul ăsta e real?”, a spus doamna Florica.

Citește și: Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Maria a vrut să afle adevărul despre fosta relație a lui Ștefan cu Adriana

„Stai cu neamurile tale”, i-a spus Iuliana lui Liviu după intervenția verișoarei lui. Ce a deranjat-o pe tânără și cum a reacționat iubitul ei

După această intervneție telefonică la Mireasa Capriciile Iubirii, Iuliana a ieșit val-vârtej din platou, urmată fiind de Liviu:

„Nu fugi că te țin oricum de mână. Vreau să stau cu tine!”, a spus Liviu.

„Dar stai cu nemaurile tale”, i-a răspuns Iuliana.

Ulterior, cei doi au avut o discuție calmă:

„Nu m-a enervat, dar m-a deranjat pentru că a zis că aștept să vii în genunchi”, a explicat fata.

„Afară se vede într-un mod, aici se vede în alt mod”, a spus băiatul.

Iuliana a avut o disucție cu Adriana. Noua concurentă a spus că a observat că Liviu s-a uitat la ea: „Tu ai văzut bine că și eu am simțit asta! Că se uita, da!”

În emisia live de Mireasa Iuliana și-a prezentat scuzele pentru replica legată de familia lui Liviu.

„Îmi cer scuze față de familia lui Liviu, doar că înțelegeți prin ce perioadă trec”.

Citește și: Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Iuliana susține că lui Liviu „îi cam fug ochii”. La ce fată se referea: „Doar el se uita la ea”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 9. Mama Iulianei, mesaj răvășitor după ce fiica ei și Liviu au avut tensiuni: „M-ați lăsat fără cuvinte”... Mireasa sezon 9, 20 martie 2024. Adriana a interacționat cu Cristian. Reacția Laurei: „O să vă aduc și o cafea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x