Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Maria și Ștefan, planuri de căsătorie. Tânărul crede că iubita sa se va descurca de minune în ipostaza de mamă

Maria crede că experiența mamelor din casă nu este mai ușoară decât cea a concurenților! Tânără a discutat cu Ștefan și despre ideea de face pasul căsătoriei împreună!

Maria și Ștefan, planuri de căsătorie. Galerie
Maria și Ștefan, planuri de căsătorie. | Antena Stars

Maria și Ștefan au fost surprinși pe terasă în timp ce aduceau în discuție mai multe subiecte care nu le dădeau pace.

Cei doi au discutat despre ipostaza de mamă în această emisiune, dar și despre planurile lor de viitor, Maria fiind cea care și-a făcut curaj să vorbească despre căsătorie.

Ștefan a ascultat cu atenție punctul de vedere al Mariei și a înțeles că situația este grea de fapt atât pentru concurenți, cât și pentru mame.

Iată ce au spus și cum văd ei căsătoria!

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Ce discuție au avut concurenții despre cursa de eliminare de săptămâna aceasta

Maria și Ștefan, planuri de căsătorie

Inițial, concurenții au început să vorbească despre mamele din casă, în special de doamna Iuliana după ce a avut loc un conflict cu bunica Floarea.

„Pentru ele mi se pare cel mai greu! Se gândesc la copil, la băiat în primul rând: că o fi bine, că n-o fi bine. Se gândesc la fată (la fata băiatului): e bine? nu e bine? cum vorbesc? ce relație au? e potrivită? nu e potrivită?. Orice mamă se gândește la asta. Cine spune că nu se gândește minte!” a spus Maria pe un ton îngrijorat, în timp ce se punea în ipostaza de mamă.

Concurenta menționează că mamele sunt diferite și că le este greu să se integreze și să se accepte, dar nu uită să puncteze că și ele sunt dificile.

„Avem toane toate, ba suntem mofturoase, ba capricioase, ba acum ne certăm, acum râdem, ba acum ne împăcăm, acum mi-e foame, acum nu mi-e foame, (...) plus față de toate astea e dorul. E greu.” exemplifica Maria.

În tot acest timp, Ștefan se gândea la ce spunea Maria, fără să o contrazică, semn că îi înțelege punctul e vedere și că ar putea avea dreptate.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Delia și Liviu, discuții despre pretențiile materiale ale Deliei. "Ești superficială"

Trecând peste acest subiect, Maria deschide o nouă discuție care o apasă.

„Dacă ne căsătorim, dacă o să fim bine, dacă noi ne căsătorim, nu facem tradițiile la tine” susține Maria fără să ofere mai multe detalii.

Ștefan nu este luat prin surprindere chiar deloc și îi vorbește iubitei sale pe un ton cât se poate de liniștit, aducând în discuție subiecte emoționante.

„Trebuie două camere să fie luate pentru copii, poate și mai multe. Eu cred că ești persoana potrivită, nu cred, sunt sigur, ești! Sunt liniștit cu tine, sunt fericit cu tine, comunicăm foarte bine, ești iubibilă și al cincilea motiv e că ai cel mai bun suflet pentru a naște copiii” menționează Ștefan.

Concurentul recunoaște că a văzut toate calitățile în Maria pentru a fi mamă, punctând că iubita lui s-ar descurca de minune să își crească copilul, să îl educe, să fie lângă el, să fie empatică, înțelegătoare și tolerantă.

Totodată, Ștefan consideră că dacă ea poate să facă față provocărilor de cuplu, va putea face față și în ipostaza de mamă.

Maria l-a aprobat pe iubitul ei, însă temătoare recunoaște că încă se simte pregătită să devină mămică.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Doamna Daniela, la capătul răbdărilor cu Antonia. “Ție îți place să ai spectatori la modul wow”

Cine ar fi noul iubit al Andreei din sezonul 8 Mireasa, din spusele Dariei. Ar avea o relație cu fiul unei doamne din em... Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x