Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. La ce concluzie au ajuns Adriana și Albert în ceea ce-i privește: „Nu mă rog de nimeni”

Adriana și Albert au ajuns la concluzia că nu se potrivesc. Simona Gherghe a accentuat în emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 că fata a dat suficiente semnale pentru băiat.

Adriana și ALbert colaj Galerie
Adriana și Albert au ajuns la concluzia că nu se potrivesc | Antena 1

Albert a avut o discuție cu Laura și Adriana, în cadrul căreia s-a exprimat că nu consideră că există o potrivire între el și Ariana.

„Calmați-vă un pic! Sunt anumite chestii pe care nu vreau să le exemplific de 1000 de ori. Mi-au rămas niște semne de întrebare. Probabil nu suntem potriviți unul pentur celălalt! Mie nu-mi trebuie foarte multe lucururi să-mi dau seama dacă cineva e pentru mine, sau nu e pentru mine! Trebuie să simt să vină din suflet anumite chestii! Dacă e să fie ceva aici în casă, bine, dacă nu eu nu disper! Pe bune, frate! Nu mă feresc de nimic!”, a spus Albert.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Ce spune mama lui Valentin despre Elena. Cei doi tineri sunt într-o cunoaștere

Ce i-a spus Simona Gherghe Adrianei în live la Mireasa: „Meriți mai mult!”

„Vreau ceva real, doamna Simona! Să simți că te face fericit o persoană! Să simți că vrei să lupți pentru ea! Au fost mai multe conversații din care am ajuns la concluzia că nu suntem potriviți unul pentru celălalt!”, a mai spus băiatul în emisia live de Mireasa.

„Contrar sfaturilor pe care Laura ți le-a dat mie mi se pare că ai făcut mult mai mult decât ar putea să facă o fată în direcția unui băiat. Meriți mai mult! Serios! Nu vă potriviți și gata! Câte semnale să mai dai? Pare că te rogi!”, i-a spus Simona Gherghe Adeianei.

„Nu o să mai dau! (n.r semnale). Nu mă rog de nimeni”, a concluzionat Adriana.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Cine este Dani, noul concurent. Tânărul a venit în competiție alături de mama lui

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Alexandru a intervenit telefonic, după ce băiatul și Cristina au avut o discuție aprinsă... Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvăluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x