Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Ce spune mama lui Valentin despre Elena. Cei doi tineri sunt într-o cunoaștere

Doamna Nicoleta, mama lui Valentin, și-a vizitat fiul și mama, pe doamna Floarea, în casa Mireasa.

Concurenții Mireasa Galerie
Mama lui Valentin a venit în vizită | Antena 1

Mama lui Valentin a sfătuit-o pe doamna Floarea să nu se mai enerveze, făcând referire la episodul ei cu Antonia.

„Atâta timp cât el e liniștit, tu n-ai de ce să te enervezi. Omul trebuie tratat cu indiferență”, a spus doamna Nicoleta, care a ținut să-și spună părerea despre Elena, fata de care băiatul s-a apropiat.

„De Elena îmi place. Toate fetele sunt frumoase, mai puțin una! Să o aduci pe Elena acasă la noi. Mi se pare o fată super ok”, a spus mama lui Valentin.

„Mă simt bine alături de ea”, a spus Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. De ce își face Cristian unghiile negre și de ce amână sărutul cu Antonia

Antonia, supărată de un comentariu făcut de mama lui Valentin

Văzând imaginile, Antonia s-a arătat supărată de un comentariu făcut de doamna Nicoleta.

„Ea prima oară când a venit la Capricii a avut păreri pozitive. Acum gata! Nu mai e ok persoana aia! E oribilă, e urâtă! Eu am făcut ce am simțit! A zis toate fetele sunt frumoase în afară de una!”, a spus Antonia.

„Dar, te rog! Nu ți-a zis nimeni că ești oribilă sau urâtă! Nu am simțit că a jingnit-o! Hai, te rog! Liniștește-te!”, i-a spus Valentin fostei iubite.

Pentru că Elena și Valentin sunt foarte apropiați, Simona Gherghe i-a întrebat dacă sunt într-o cunoaștere, iar răspunsul tinerilor a fost unul pozitiv:

„Sunteți într-o cunoaștere?”, a întrebat Simona Gherghe.

„Da! Dacă dorește și ea!, a spus Valentin.

„Da”, a spus și Elena.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Ce sancțiune a anunțat Simona Gherghe după ce Dediș și Iuliana au interacționat

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 9. Gestul făcut de Antonia când Elena a întrebat-o despre Valentin. Ce a explicat fosta iubită a băiatulu... Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Cine este Dani, noul concurent. Tânărul a venit în competiție alături de mama lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x