Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Cine e Andrada și ce poveste de viață are. Studiază dreptul în Italia

Andrada a oferit detalii despre familia sa. Iată ce poveste are tânăra de la Mireasa sezonul 9.

andrada de la mireasa sezonul 9 in costum de ski Galerie
Andrada a oferit detalii despre familia sa. Iată ce poveste are tânăra de la Mireasa sezonul 9. | Antena 1

”Eu cred că m-aș încadra perfect. Chiar și inima pe care a ales-o a fost la fel ca pe cea pe care am avut-o eu”, a zis Liviu după ce a văzut materialul cu Andrada.

Cine e Andrada de la Mireasa sezonul 9

Andrada are 20 de ani, e Gemeni și trăiește în Italia de la vârsta de 3 ani. Vorbește mai multe limbi străine și studiază Dreptul în Italia. În același timp, lucrează part time la un restaurant.

”Aveam 2 ani când tata a plecat în Italia. După un timp a plecat și mama.”, a afirmat Andrada, care a precizat că nu a durat mult până când s-a alăturat familiei.

Spune că nu are experiență în dragoste. A vorbit cu mai mulți bărbați, dar niciunul nu a făcut-o să-și dorească să treacă la nivelul următor, adică să aibă o relație.

Citește și: Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Înainte de date-ul cu Albert, Antonia i-a trimis un bilet altui băiat

Nu ar înșela și nici nu ar accepta asta. Își dorește un partener care să o înțeleagă, înalt, simpatic, să nu fie gelos, să fie elegant. Nu ar accepta probleme cu legea și să aibă maxim 25 de ani.

”Pentru soacra potrivită o să fiu nora ideală”, e sigură Andrada. E dispusă chiar să se întoarcă în România pentru bărbatul iubit.

Mireasa în ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Cine e Delia și ce poveste de viață are. Ultima relație a afectat-o profund

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Cine e Delia și ce poveste de viață are. Ultima relație a afectat-o profund... Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravidă a Giovanei. Soția lui Sese este însărcinată cu al doilea copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x