Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Înainte de date-ul cu Albert, Antonia i-a trimis un bilet altui băiat

Antonia și Albert au avut un date după ce băiatul s-a așezat în spatele lui, în Gala de vineri. Înainte de asta, i-a trimis un bilet lui Cristian.

Antonia a trimis un bilețel în casa băieților, prin care îi transmitea lui Cristian că îi pare rău pentru că nu s-a pus în spatele lui în Gala de vineri.

”Eu am pus acel bilețel. Asta a fost acum 3 zile. A stat 3 zile la ușă. Sâmbătă seară sau duminică l-am pus. Ideea e că a stat multe zile. Treceam pe lângă ușă și îl vedeam acolo. Era foarte mic. Mi-am schimbat părerea, după date-ul cu Albert”, a zis Antonia.

Citește și: Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Scandal între mame! Doamna Ioana are nemulțumiri la adresa doamnei Carmen

Înțepături între Albert și Cristian după date-ul cu Antonia

După ce a fost la date cu Albert, Antonia s-a arătat foarte entuziasmată. Într-o discuție cu Iuliana, afirma că își dorea să-l sărute pe fiul doamnei Mariana.

”Îmi venea să sar pe el. Eram fiartă. Mă uitam la el, numai la buzele lui mă uitam”, a zis Antonia.

Ea i-a explicat lui Cristian că e atrasă fizic de ambii, însă crede că se potrivește mai bine cu Albert.

”Pe mine m-a intrigat că ai spus că vrei o femeie mai frumoasă decât tine. Femeia nu e un trofeu.”, a mai punctat Antonia în discuție cu Cristian.

Băiatul a sfătuit-o să se gândească înainte să faca afirmații pripite. ”Mie nu-mi plac telenovelele de genul ăsta. Îmi pare rău că nu au mai stat la date. S-au bucurat de moment. Mi s-a părut că discuția a condus-o Antonia, nu mi se pare normal”, a mai adăugat el.

Cristian a continuat cu înțepăturile către Albert și subliniat că acesta nu are o energie masculină.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa în ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Scandal între mame! Doamna Ioana are nemulțumiri la adresa doamnei Carmen... Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Cine e Delia și ce poveste de viață are. Ultima relație a afectat-o profund...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x