Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Scandal între mame! Doamna Ioana are nemulțumiri la adresa doamnei Carmen

Doamna Ioana s-a supărat pe doamna Carmen și a răbufnit. Consideră că aceasta este un ”vampir energetic” și că le ”face capul calendar” atât mamelor, cât și fetelor.

colaj de imagini cu doamna carmen si doamna ioana de la mireasa sezonul 9 Galerie
Doamna Ioana s-a supărat pe doamna Carmen și a răbufnit. Consideră că aceasta este un ”vampir energetic” și că le ”face capul calendar” atât mamelor, cât și fetelor. | Antena 1

Tensiuni între mame. În emisia live din 30 ianuarie 2024, acestea au răbufnit la adresa doamnei Carmen.

Citește și: Ce mai face Anca Sânpetrean de la Mireasa. Fosta concurentă strălucește de fericire

Scandal între mame! Doamna Ioana are nemulțumiri la adresa doamnei Carmen

Doamna Carmen a discutat cu Dediș, spunându-i că doamna Ioana s-a simțit rău. De asemenea, i-a dat câteva sfaturi în legătură cu Delia. Mătușa concurentului a fost nemulțumită de acest lucru.

”Eu nu ți-am cerut ajutorul. S-a dus la băiatul meu. Dacă îmi e rău mă duc la medic”, a turuit doamna Ioana, care e foarte supărată pe doamna Carmen pentru că i-a spus lui Dediș că s-a simțit rău.

Aceasta consideră că i-a umplut capul ”cu prostiile lor”. Doamna Floarea a punctat că se discută pe la spate, considerând că doamna Carmen nu i-a spus adevărul lui Dediș.

Mama lui Silviu a explicat că doamna Ioana a uitat numele nepoatei, motiv pentru care a crezut că e necesar să îi spună lui Dediș despre starea sa de sănătate.

Citește și: Ioana și Marius de la Mireasa au sărbătorit 3 luni de relație. Ce surpriză i-a făcut el și ce declarație de dragoste au scris ei

”În momentul în care am ajuns la băieți, am crezut de cuviință să-i spun că s-a simțit rău, să vorbească cu ea, să îi dea din energia lui. A avut o stare letargică... A fost cu bună intenție”, a afirmat doamna Carmen.

Doamna Ioana: ”Ne obosește pe toate, ne suge energiile și apoi încep să-i cadă șuroaie de lacrimi. Numai îmbărligătoare”.

”Nu cred că Carmen era în măsură să meargă la Ionuț să-i spună”, a afirmat doamna Floarea. Doamna Ioana consideră că doamna Carmen le face ”capul calendar” și fetelor.

Mireasa în ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela, apariție surpriză pentru susținătorii ei. Cum s-a pozat alături de micuțul Tudor Gabriel

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Ce mai face Anca Sânpetrean de la Mireasa. Fosta concurentă strălucește de fericire... Mireasa sezon 9, 30 ianuarie 2024. Înainte de date-ul cu Albert, Antonia i-a trimis un bilet altui băiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x