Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Antonia a făcut-o pe doamna Daniela să plângă de emoție în live. Mama lui Cristian a îmbrățișat-o

În gala de pe 5 aprilie 2024 doamna Daniela a lăcrimat când a auzit ce părere are Antonia despre mama partenerului ei. Fata a precizat că e foarte important pentru ea să aibă o relație bună cu soacra.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Antonia a făcut-o pe doamna Daniela să plângă în gala Mireasa | Antena 1

Doamna Daniela s-a ridicat de pe scaun și a mers spre Antonia pentru a o îmbățișa, când fata cu care este Cristian într-o relație a explicat de ce e important pentru ea să se înțeleagă bine cu mama partenerului.

În emisia de ieri de Mireasa, mama lui Cristian a spus că în opinia ei pare că Antonia simte o nostalgie pentru relația cu Valentin. Cele două au avut o discuție în pauza publicitară.

Citește și: Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Valentin și Elena au pus punct cunoașterii. Ce explicație a dat băiatul

Ce au discutat Antonia și doamna Daniela în pauza publicitară de la Mireasa

Antonia: De unde ați tras dumneavoastră concluzia că eu am o nostalgie pentru relația cu Valentin?

Doamna Daniela: Inflexiunea vocii, tu ești mult mai energică, acum era totul în bătaia inimii tale.

Antonia: Nu a existat nostalgie în vocea mea. Uneori simt că ne înțelegem, alteori simt că-mi puneți un zid în față.

Doamna Daniela: Când ai tendința să compari cu trecutul, e clar că ești conectată în trecut...

Antonia: Dar nu am comparat nimic!

În gala Mireasa Antonia a explicat de ce își dorește să se înțeleagă bine cu mama partenerului.

„Am o frică din pricina a ceea ce s-a întâmplat cu Laura (n.r. a fost blocată de doamna Daniela) și pentru mine personal contează să mă înțeleg cu mama partenerului meu. Dacă ea este persoana care l-a născut și el este ce este datorită ei și e o persoană importantă în viața lui și pentru mine e o persoană foarte importantă”, a spus Antonia, moment în care doamna Daniela a lăcrimat și a mers spre fată pentru a o îmbrățișa.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. De ce își face Cristian unghiile negre și de ce amână sărutul cu Antonia

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Valentin și Elena au pus punct cunoașterii. Ce explicație a dat băiatul... Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Eliza și Iuliana. Ce a votat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x