Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Valentin și Elena au pus punct cunoașterii. Ce explicație a dat băiatul

Elena și Valentin au decis să pună punct cunoașterii. Concurentul Mireasa i-a recunoscut fetei că nu simte nicio emoție față de ea. 

Colaj cu Valentin și Elena Galerie
Valentin și Elena au pus punct cunoașterii lor din casa Mireasa | Antena 1

Valentin i-a spus Elenei că nu-și mai dorește să fie într-o cunoaștere.

„Știu că m-ai simțit zilele astea un pic mai rece. E vorba că nu simt să facem pași spre o relație. Nu a fost nimic fals! Am simțit să empatizez cu tine! Nu vreau să o lungim, nu vreau să te superi pe mine!”, a spus Valentin.

„Da, mi-am dat seama! Nu înțelege că mor după tine! Înțeleg!”, a răspuns Elena.

„Ești o fată mișto, mă atragi fizic”, i-a spus Valentin Elenei.

„Tu n-ai văzut o clipă ceva mai mult în mine. De-aia m-am și tras sâmbătă (n.r. când voia să o sărute)”, a completat Elena.

Citește și: Mireasa sezon 9, 4 aprilie 2024. Tensiuni între Maria și Ștefan. Gestul care a deranjat-o pe fată: „Crezi că le știi pe toate”

Cum a explicat Valentin dorința de a opri cunoașterea cu Elena

„Ai vrea să întrerupem această cunoaștere?”, a spus Valentin.

„Da”, a răspuns Elena.

„Mă bucur că ai înțeles”, a continuat Valentin.

„Te așteptai să nu înțeleg? Să știi că-s matură”, a răspuns Elena.

Valentin a spus că a luat această hotărâre pentru că nu a simțit nicio emoție când s-a apropiat de Elena. „A fost o atracție fizică, dar cred că doar atât”, a spus Valentin în gala Mireasa de pe 5 aprilie 2024.

„I-am spus lucruri prea repede. Acum știu ce să nu mai fac pe viitor”, a spus Elena.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Elena a plâns în hohote și a tremurat când și-a auzit mama la telefon. Psihologul a intervenit

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 7. Andrei și Simona au șters pozele de cuplu și sunt bănuiți că s-au despărțit. Cum a alimentat tânărul ... Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Antonia a făcut-o pe doamna Daniela să plângă de emoție în live. Mama lui Cristian a îm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x