Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 9 aprilie 2024. Momentul în care mamele au sărit să-i ia apărarea Laurei. Doamna Daniela a făcut noi acuzații

Doamnele din casa Mireasa au simțit nevoia să îi ia apărarea Laurei, după ce doamna Daniela a enumerat mai multe situații în care fata i-ar fi căutat atenția.

Mireasa sezon 9, 9 aprilie 2024. Momentul în care mamele au sărit să-i ia apărarea Laurei. Doamna Daniela a făcut noi acuzații Galerie
Doamnele din casa Mireasa au simțit nevoia să îi ia apărarea Laurei, după ce doamna Daniela a enumerat mai multe situații în care fata i-ar fi căutat atenția. | Antena 1

Doamna Daniela crede că Laura se apropie de ea, având în gând o strategie. Aceasta a enumerat mai multe situații în care fata ar fi încercat să îi intre la inimă, arâtănd interes și grijă pentru mama lui Cristian.

Momentul în care mamele au sărit să-i ia apărarea Laurei

În emisia live de marți, 9 aprilie 2024, doamna Daniela a zis că Laura îi caută prezența și că a avut o ieșire exagerată la adresa ei. S-ar fi întâmplat în bucătărie, când mama lui Cristian spăla vasele. Tot acolo se afla și Laura, care conform doamnei Daniela, s-a apucat să toace niște legume, printre care și o varză. La un moment dat, i-ar fi zis doamnei că vrea să spele varza.

Doamnei Daniela i s-a părut exagerată reacția. Însă mamele au sărit în apărarea Laurei, spunând că era rândul ei să facă mâncare alături de Elena. Cele două găteau, astfel, având nevoie să folosească chiuveta, moment în care doamna Daniela s-a apucat să spele vasele.

Cristian și-a susținut mama și, încă o dată, a dat de înțeles că Laura nu e capabilă să înțeleagă anumite lucruri și nuante. Atunci, doamna Iuliana a izbucnit și i-a atras atenția asupra faptului că jignește.

Citește și: Mireasa sezon 9. Doamna Daniela crede că Laura are o strategie pentru a-l recuceri pe Cristian. Băiatul, acid la adresa fostei

”Hai să nu dăm în oameni că atât pot.”, a zis doamna Iuliana, când Cristian a zis că atâta poate. ”Nu mi se pare corect, nici din partea mamelor”, a zis băiatul, după ce mamele i-au luat apărarea Laurei.

Doamna Maria și Iuliana au susținut-o pe Laura, afirmând că nu caută să se apropie de doamna Daniela, ci doar se comportă la fel ca până acum.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 5. Cât a crescut Heracles, fiul Alinei și al lui Valentin. Imaginea adorabilă publicată de tânăra mămică... Mireasa sezonul 9, 9 aprilie 2024. Cristina i-a cerut mamei informații despre fostul ei iubit. Cum a reacționat Alexandr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x