Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Antonia, vizită surpriză de la mama, bunica și prietena ei. Ce au spus despre Valentin

Antonia a avut parte de o surpriză în platoul de la Mireasa, Capriciile Iubirii. Iubita lui Valentin a primit o vizită în direct de la mama, bunica și una dintre prietenele ei.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Mama, bunica și prietena Antoniei au intrat în direct la Capricii | Antena Stars

Antonia a fost foarte emoționantă când le-a văzut pe cele 3 persoane importante din viața sa intrând în platou.

Bunica Antoniei s-a așezat lângă bunica lui Valentin, doamna Floarea. Cele două s-au îmbrățișat și s-au ținut de mână.

Citește și: Mireasa sezon 9, 21 februarie 2024. De ce au plecat Antonia și Valentin în mijlocul emisiei live. Care e statusul lor

Mama, bunica și prietena Antoniei au intrat în direct la Capricii. Ce a spus posibilia viitoare soacră despre Valentin

„Antonia e o fată foarte bună! Antonia e vorbăreață de felul ei, nu face rău la nimeni, nu jignește, nu vorbește urât, dar în schimb ceilalți s-au luat de ea urât rău de tot”, a spus bunica Antoniei.

„Nu, nu! Încetează”, i-a zis Antonia bunicii, când a văzut în ce direcție merge discursul.

Mama Antoniei a avut numai cuvinte de laudă pentru Valentin și domana Floarea, cărora le-a mulțumit pentru modul în care s-au comportat cu fiica ei.

„Să știi, Valentin! Tu și Antonia sunteți personajele noastre preferate de acasă! În această nouă experiență pentru voi noi vă suntem alături! Ca mama să știi că-ți mulțumesc că te-ai comportat pur bărbătesc! Atitudinea ta ne place, ne onorează și să știi că avem încredere în tine! Aș vrea să-I mulțumesc și doamnei pentru cuvintele frumoase!”, a spus mama Antoniei despre iubitul fiicei.

„Eu chiar așteptam părerea mamei despre Valentin, pentru că nu mi-a scris nimic în scrisori despre el”, spus Antonia.

„Antonia e vocală și extrovertită și pentru asta i se pune o etichetă. Dar trebuie să fi făcut ceva, ca să te judece cineva. Ori ea nu a insultat pe nimeni!”, a mai spus mama Antoniei.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjată pentru că Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte supărată”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 22 februarie 2024. Fetele au vorbit la telefon cu Khaled, noul concurent. Ce a spus tânărul... Cum au apărut Petrică și Ella de la Mireasa pe Instagram, alături de un bebeluș. Ce au anunțat cei doi pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x