Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Alexandru după ce a văzut-o pe Cristina plângând de dorul lui: „Mereu cu tine”

Cristina din sezonul 9 Mireasa a plâns de dorul lui Alexandru, iar tânărul a publicat pe contul său de Instagram un mesaj.

Colaj cu Alexandru și Cristina Galerie
Alexandru a postat un mesaj după ce a văzut-o pe Cristina de la Mireasa în lacrimi | Antena 1

Alexandru s-a pozat lângă televizor, în momentul în care la Mireasa se difuzau imagini cu Cristina. Fostul concurent al sezonului 9 Mireasa a publicat și un mesaj în dreptul imaginii:„Mereu cu tine și la bine și la greu!”.

Mesajul lui Alexandru vine după difuzarea ediției în care Cristina a apărut plângând de dorul iubitului.

Ce a postat Alexandru, după ce a văzut imagini cu Cristina plângând de dorul lui: „Trebuie să mă descarc să-mi revin!”

„E greu! Nu mai pot! Trebuie să plâng, să mă descarc! Nu pot să mă mai abțin! Nu mai am de unde să-mi iau resurse și putere. Trebuie să mă descarc să-mi revin! Știu că e acasă, dar vreau să fie aici!”, a spus Cristina plângând la petrecere.

În postarea de pe Instagram, Alexandru și-a îndemnat susținătorii să o voteze pe Cristina.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Alexandru, intervenție telefonică în direct. Tânărul i-a vorbit Cristinei despre un gest făcut de 2 concurenți

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 mai 2024. Cristina, copleșită de dorul pentru Alexandru. Ce mesaj vocal i-a transmis iubitul ei

Simona Gherghe i-a spus Cristinei că va primi un răspuns pe 31 mai în legătură cu revenirea sau nu a lui Alexandru în casa Mireasa.

Alexandru a fost eliminat din casa Mireasa, după ce a intrat în cursa de eliminare ca sancțiue pentru că a încălcat regulamentul emisiunii.

„Casa Mireasa mi-a adus speranță, dăruire, iubire, redescoperire. Sper cumva să răsplătesc lacrimile ei înzecit cu momente de bucurie. Eu cred că Cristina nu poate sta fără mine pentru că ne iubim. Eu sunt alesul ei și ea aleasa mea”, a spus Alexandru înainte de a părăsi casa Mireasa.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8. Anunțul important făcut de Ana și Daniel. Ce se întâmplă în familia concurentului după ce el s-a muta... Mireasa, sezon 9. Disputa dintre Iuliana și Delia este și mai puternică. Care e motivul conflictului de această dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x