Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce a spus Khaled despre Laura, la scurt timp de la eliminare

Khaled a fost întrebat dacă intenționează să mai ia legătura cu Laura. Concurentul a fost eliminat în gala de pe 29 martie 2024.

Colaj cu Khaled și Laura Galerie
Khaled a răspuns unei curizități despre Laura | Antena 1

La aproape 3 zile de când a părăsit casa Mireasa, Khaled a răspuns curiozităților celor car el-au plăcut în cadrul sezonului 9 Mireasa.

„Vei lua legătura cu Laura când aceasta va ieși afară? Dacă va ieși singură, desigur”, a fost întrebat Khaled.

Tânărul a spus că între el și Laura nu va putea exista o relație de iubire, ci doar una de prietenie.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 29 martie 2024. Îndrăzneață, Laura a spus ce băiat vrea să cunoască. El zice că nu e atras de ea

Cum a răspuns Khaled, întrebat dacă va lua legătura cu Laura

„Ca prieteni, da! Nu am nicio problemă. Mai mult, nu prea”, a spus fostul concurent al sezonului 9 Mireasa.

În perioada sa de concurent al seoznului 9 Mireasa, Khaled și-a exprimat simpatia față de Laura. Tânăra era într-o relație cu Cristian când a intrat Khaled în casă, motiv pentru care tânărul nu a spus de la început pe cine place. Khaled a invitat-o pe Laura la mall, ca premiu pentru task-ul cătușelor. Acolo, fără camere, Khaled i-a mărturisit Laurei afinitatea pe care o simte față de ea. Când Sarah, fiica lui Khaled, a venit în vizită, micuța a dezvăluit secretul taălui său, iar concurentul a recunoscut că pe Laura o place. Fata nu s-a arătat interesată de o aporpiere cu Khaled, chiar dacă ître timp s-a despărțit de Cristian. Khaled s-a aflat în cursă de eliminare cu Dediș, iar publicul Mireasa a votat pentru rămânerea lui Dediș în competiție.

Citește și: Mireasa sezon 9, 25 martie 2024. Laura a întrerupt discuția dintre Antonia și Cristian. Ce au vorbit cei doi foști iubiți

În Gala din 29 martie 2024, Simona Gherghe a anunțat ce a decis publicul. Procentele au fost strânse.

”Procentele sunt 33,27% la 66,73%. Concurentul care părăsește competiția este Khaled.”, a anunțat Simona Gherghe. Dediș, deși a insistat să rămână, s-a oferit să plece în locul lui Khaled.

Khaled a părăsit platoul cu lacrimile în ochi, neputând vorbi din cauza nodului din gât.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 5. Cum se înțelege Sabrina cu socrii săi, părinții lui Perneș. Fata a dezvăluit ce relație au... Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsă în timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x