Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 25 martie 2024. Laura a întrerupt discuția dintre Antonia și Cristian. Ce au vorbit cei doi foști iubiți

Laura a vrut să discute cu Cristian după despărțirea lor. Iată ce și-au spus cei doi foști iubiți.

laura si cristian stau de vorba Galerie
Laura a vrut să discute cu Cristian după despărțirea lor. Iată ce și-au spus cei doi foști iubiți. | Antena 1

Laura a mers în bucătărie, când Cristian și Antonia purtau o discuție. Voia neapărat să vorbească cu fostul ei iubit.

Laura a întrerupt discuția dintre Antonia și Cristian. Ce au vorbit cei doi foști iubiți

În bucătărie, Cristian și Antonia discutau. La un moment dat, a apărut Laura. Antonia s-a retras, iar Cristian a întrebat-o ce s-a întâmplat de a venit.

Băiatul a vrut să se retragă, spunând că dorește să își mai pună vin. Laura s-a oferit să îl însoțească. La rugămintea ei, Cristian și Laura au purtat o discuție lămuritoare.

”Nu sunt pregătit să mă căsătoresc”, a zis Cristian. S-a întâmplat după ce Laura l-a întrebat de ce a venit la Mireasa. El a zis că scopul lui principal e să se cunoască mai bine.

Fiul doamnei Daniela a încurajat-o să facă ce simte, dacă vrea să se căsătorească să o facă. La scurt timp, Laura a vrut să știe cum de Cristian și Antonia se află în acest loc, având în vedere că, potrivit informațiilor ei, au participat amândoi la un anume casting și se cunoșteau.

Citește și: Mireasa sezon 9, 25 martie 2024. Mama Iulianei, față în față cu Liviu, după ce s-a despărțit în live de fiica sa. Replici tăioase

”Eu dacă vreau ceva cu cineva, nu trebuie să mă întâlnesc undeva anume”, a mai zis băiatul.

”Eu vreau să pleci din emisiunea asta, ca să nu te văd cu asta. Tu ce crezi?!”, a zis Laura în finalul discuției.

În emisia live din 25 martie 2024, Antonia a ținut să clarifice un aspect.

”Mi se pare că a fost un soi de manipulare. Eu când am intrat în casă, am mers și am arătat telefonul”, a zis Antonia referitor la faptul că îl știa pe Cristian.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezon 9, 25 martie 2024. Mama Iulianei, față în față cu Liviu, după ce s-a despărțit în live de fiica sa. Replic... Mireasa sezonul 9, 25 martie 2024. Maria și Ștefan au încheiat cunoașterea. Fata crede că el e atras de Iuliana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x