Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Cristina și Alex, escapadă romantică la munte. În ce ipostaze s-au fotografiat foștii concurenți

În sezonul 9 al emisiunii Mireasa, Alexandru și Cristina au format unul dintre cuplurile care s-au căsătorit în finala emisiunii matrimoniale.

Galerie
Cei doi sunt foarte fericiți împreună și se bucură de căsnicia lor, postând foarte des imagini din vacanțe sau de la evenimentele la care merg împreună. | A1

În prezent, Cristina și Alexandru formează unul dintre cele mai solide cupluri dintre concurenții finaliști ai sezonului 9 Mireasa. Cei doi s-au căsătorit în finala emisiunii și au continuat povestea lor dedragoste în afara casei Mireasa, fiind nerăbdători să vadă ce le rezervă viitorul împreună.

Cristina și Alex, escapadă romantică la munte

Cei doi sunt foarte fericiți împreună și se bucură de căsnicia lor, postând foarte des imagini din vacanțe sau de la evenimentele la care merg împreună.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce mai face și cum arată acum Nora. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă a show-ului matrimonial

În urmă cu puțin timp, Alexandru și soția lui, Cristina, au decis să plece într-o escapadă la munte, reușind astfel să petreacă mai mult timp împreună, departe de aglomerația orașului.

Cei doi foști concurenți Mireasa s-au bucurat de vremea bună de la munte, din Bușteni, și de răcoare într-un cadru de vis. Ei au postat mai multe imagini împreună pe Instagram și la Insta Story.

Cristina și Alex s-au bucurat să poată petrece timp în natură, doar ei doi, și au apărut cu zâmbetul pe buze în toate fotografiile pe care le-au împărtășit cu urmăritorii lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De curând, cei doi foști concurenți Mireasa au vorbit și despre posibilitatea de a deveni în curând părinți, exprimându-și amândoi dorința că vor să își mărească familia. Cu toate acestea, deși dorința lor există, Cristina a mărturisit că nu se vede mamă decât peste 3 ani.

Citește și: Oana și Cosmin de la MPFM 5 și-au botezat fiica. Imagini înduioșătoare cu fetița lor, Kataleya. Cât de mult s-au schimbat

”Nu pot să spun că Alexandru a fost neapărat tiparul meu de bărbat, dar când l-am văzut am știut că îmi place. Nu mi-am imaginat că o să-l întâlnesc atât de repede (...) Îmi doresc să mai lucrăm la gelozie. În rest, Alexandru pentru mine, este perfect (...) Când l-am văzut ieșind din acel yacht, mi-am dat seama că-l iubesc și mai mult (...) Peste doi ani mi-aș dori să facem nunta în biserică, iar peste trei să avem un copil”, a spus Cristina, la Mireasa.

Cristina și Alex locuiesc în prezent în București. Ei au povestit recent că imediat după Finala Mireasa sezon 9 s-au mutat împreună în apartamentul închiriat de tatăl băiatului încă de când erau în competiție. În prezent, cei doi sunt în căutarea unui job.

La Mireasa în sezonul 9, cei doi și-au dat seama rapid că sunt făcuți unul pentru celălalt și au bifat, de asemenea, prima logodnă. Chiar dacă la început niciunul dintre ei nu se gândea că vor ajunge în acest moment. Cristina și Alexandru au „Da” pentru o viață împreună, în Finala Mireasa sezon 9 din 12 iulie 2024.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Valentin și Alina, imagini înduioșătoare alături de fiul lor. Cum s-au lăsat pozați pe marginea piscinei

Mireasa sezonul 10. Robert, în lacrimi, după neînțelegerile cu Tess. Ce a dezvăluit despre familia lui... Mireasa sezonul 10, 10 septembrie 2024. Războiul dintre Gabriel și băieți continuă. Ce s-a întâmplat în platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x