Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Valentin și Alina, imagini înduioșătoare alături de fiul lor. Cum s-au lăsat pozați pe marginea piscinei

Alina, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini înduioșătoare alături de soțul ei, Valentin, și de fiul lor.

Galerie
De când au intrat în rolurile de mama și tata, Alina și Valentin radiază de fericire | Antena 1

Alina și Valentin se numără printre concurenții Mireasa sezonul 5 care și-au găsit sufletul pereche în emisiune. Aceștia s-au cunoscut în casa show-ului matrimonial, acolo unde și-au început frumoasa poveste de iubire.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că între cei doi există o conexiune deosebită. Încă de când au pășit la Mireasa, Valentin și Alina au știut că sunt făcuți să rămână împreună pentru totdeauna.

Foștii concurenți ai reality show-ului s-au bucurat din plin de fiecare moment petrecut în fața camerelor de filmat. Aceștia au avut parte și de clipe tensionate în cuplul lor. În ciuda certurilor și neînțelegerilor, tinerii au reușit să treacă cu bine peste fiecare obstacol.

Citește și: Mireasa sezon 10, 6 septembrie 2024. Emoții puternice pentru Alexandru. Mătușa Tamara a venit în emisiune pentru a-l susține

Articolul continuă după reclamă

Marea Finală a sezonului 5 Mireasa a venit pentru Valentin și Alina cu o schimbare uriașă. Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri atunci când au fost întrebați dacă își doresc să se căsătorească. Pe data de 18 iulie 2022, tinerii au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin și Alina le-a dat o veste uriașă susținătorilor din mediul online. Aceștia au anunțat că se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. La începutul acestui an, foștii concurenți ai show-ului matrimonial și-au strâns fiul în brațe.

Cât de mult a crescut băiețelul Alinei și al lui Valentin de la Mireasa sezonul 5

De când au intrat în rolurile de mama și tata, Alina și Valentin radiază de fericire. Drept dovadă stau chiar postările lor din mediul online. Chiar dacă își ocupă timpul cu creșterea micuțul ei și cu afacerea pe care o deține, tânăra nu uită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața ei.

Recent, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 a vrut să le arate susținătorilor de pe Instagram cum se relaxează alături de soțul și fiul lor. Încă de la primele ore ale dimineții, tinerii și băiețelul lor au mers la piscină, acolo unde au făcut și câteva fotografii.

Imaginile distribuite de Alina pe rețelele sociale au generat mai bine de 1.000 de like-uri și o mulțime de reacții. Micuțul Heracles a „topit” inimile internauților cu ipostazele adorabile în care s-a lăsat pozat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Sunteți superbi! Liniște și pace să aveți”, „O familie foarte frumoasă”, „O familie deosebită, împlinită, frumoasă, totul la superlativ!” sau „O familie exemplu pentru mulți tineri”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și: Mireasa sezon 10, 6 septembrie 2024. Cine este Alexia, noua concurentă din casa Mireasa. Care e povestea ei

Alina și Valentin continuă să demonstreze faptul că au căsnicie puternică și frumoasă, deși s-a scris că aceștia nu ar mai forma un cuplu. Foștii concurenți de la Mireasa sezonul 5 sunt mai fericiți ca niciodată, fapt care „demontează” orice zvon despre o posibilă despărțire.

Mireasa sezon 10. Ce a dezvăluit Ramona după despărțirea de Stelian! Gabriela Cristea a răbufnit. Ce reacție a avut... Mireasa sezon 10. Cum a reacționat Isabelle după ce Raul i-a zis că o iubește. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x