Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Gestul lui Cristian după ce Antonia a confirmat despărțirea. Cei doi au avut un dialog „ciudat”

După ce Antonia a confirmat depărțirea de Cristian, băiatul a intart live cu ea pe TikTok. Fata a descris conversația avută cu fostul iubit ca fiind una „ciudată” și de „neînțeles pentru ea”.

Galerie
Cristian și Antonia au purtat o conversație după ce fosta concurentă Mireasa a anunțat despărțirea | Antena 1

Antonia a intrat live pe TikTok și a anunțat că ea și Cristian s-au despărțit. Ulterior, fostul concurent al sezonului 9 Mireasa a intrat pe live cu ea, dorind să afle ce a vorbit despre el. Antonia i-a spus să fie liniștit, asigurându-l că nu va vorbi de rău de el niciodată.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia confirmă despărțirea de Cristian: „Nu mai suntem împreună”. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă

Ce a spus Cristian după ce Antonia a confirmat despărțirea de el

Cristian: Ce vorbeai pe acolo? Ce s-a întâmplat pe acolo?

Articolul continuă după reclamă

Antonia: Nu am vorbit nimic de tine de rău! Dacă asta îți zic oamenii. Pur și simplu am zis că ne-am despărțit și că ne dorim lucruri diferite și atat. De ce?

Cristian: Ok, te întrebam. Eram și eu curios!

Antonia: Nu am vorbit nimic de rău de tine, stai liniștit! Nu-mi stă în caracter să fac așa ceva!

Cristian: Vom vedea!

Antonia: E, vom vedea! Nu mă crezi, nu?

Cristian: Vom trăi și vom vedea

Antonia: Da, numai timpul va arăta adevărul!

Cristian: Ești bine, da?

Antonia: Da, sunt bine!

Cristian: Măi, îi vine să plângă, nu fi răuț cu ea. (n.r. a scris cineva în comentarii, iar Cristian a citit). Dar nu sunt răuț cu ea!

Antonia: Nu e. El nu a fost niciodată rău cu mine, ca să știți! Nu mai asulta tot ce zic oamenii, că nu am zis nimic de rău de tine și nici n-o să zic vreodată!

Cristian: Fă ce vrei! Ți-am spus! Sunt alegerile tale!

Antonia: Da! Fiecare cu alegerile lui!

Cristian: Bine!

Antonia: Păi, mi-a părut bine!

„Foarte interesată conversație! Eu n-am înțeles de ce m-a băgat în live! Da, a fost ciudat. N-am înțeles de ce s-a supărat. A fost foarte ciudat, n-am înțeles nimic”, a spus Antonia dipă ce a vorbit cu Cristian.

Antonia și Cristian au format un cuplu în sezonul 9 Mireasa

Antonia a fost concurentă în sezonul 9 Mireasa. Tânăra și-a început parcursul în emisiune arătându-se interesată de Albert. Băiatul față de care și-a manifestat interesul și Andrada a spus atunci că nu se vede într-o relație cu niciuna dintre ele. La scurt timp, Antonia s-a apropiat de Valentin, iar cei doi au intrat într-o relație. Lucrurile nu au funcționat, iar Antonia a cerut despărțirea într-o gală. Cristian și-a arătat interesul față de Laura la începutul sezonului 9 Mireasa.

Cei doi au format un cuplu, însă lucrurile dintre ei nu au funcționat, mai ales că fata își dorea ca partenerul să fie atent cu ea și să-și exprime sentimentele prin mici gesturi, iar, din punctul ei de vedere, Cristian era foarte rece. Doamna Daniela nu a apreciat relația dintre fiul ei și Laura și a decis să le blocheze interacțiunea o săptămâă, timp în care băiatul a descoperit că nu mai vrea continuarea relației. După ce s-a despărțit de Laura, Cristian s-a apropiat de Antonia. Cristian și Antonia au devenit tot mai apropiați unul de celălalt și au decis să formeze un cuplu. Totuși, momentul sărutului dintre ei s-a lăsat așteptat. Cei doi au anunșat că formează un cuplu la începutul lui aprilie. Relația dintre Cristian și Antonia nu a fost lipsită de încercări. Fata a fost eliminată din competiție și a revenit pentru Cristian.

La un moment dat, relația dintre mama lui Cristian și Antonia s-a răcit, motiv pentru care doamna Daniela a blocat timp de o săptămână interacțiunea dintre fiul ei și fată. Înainte de Finala Mireasa, Antonia a fost din nou eliminată, dar a revenit în Finală într-o rochie neagră cu pene, pentru a-i fi alături lui Cristian și pentru a dansa împreună. După ce au plecat din casa Mireasa Antonia a mers în mașină cu Iuliana și Vlad, iar Cristian cu mama lui. Antonia și Cristian au mai apărut în online îmreună, inclusiv la începutul lunii august. Pe 20 august 2024 fata a anunțat despărțirea de Cristian.

Mireasa, sezon 9. Antonia confirmă despărțirea de Cristian: „Nu mai suntem împreună”. Ce dezvăluiri a făcut fosta concur... Mireasa sezon 10, 21 august 2024. Mirela Vaida a prezentat cazierul lui Gabriel. De ce a avut doamna Ioana nevoie de med...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x