Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Imagini cu plecarea Georgianei. Ce s-a întâmplat imediat după ce a luat decizia de a merge acasă

Georgiana a plecat din casa Mireasa, după ce fostul soț a chemat-o în Instanță. Imaginile din momentul plecării tinerei au fost difuzate la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Colaj cu Georgiana Galerie
Georgiana a părăsit casa Mireasa | Antena 1

Imediat după ce a vorbit cu tatăl ei și și-a anunțat decizia de a pleca de la Mireasa pentru a putea lupta pentru fiul său, Georgiana a fost înconjurată și încurajată de concurenți și mame. Toți i-au spus că e o persoană minunată și i-au urat curaj și putere în lupta pe care o va purta în Instanță.

Gerogiana le-a spus concurenților că ea a vorbit cu tatăl copilului înainte de a intra în casa Mireasa și că nu se aștepta să recurgă la acest gest.

„Nu pot să spun că mă așteptam la situația asta, dar sunt cu garda sus. Mă și așteptam și nu mă așteptam. Înainte să plec de acasă rămăsese vorba că avem încredere unul în altul. Eu pentru copilul meu mă lupt și până în pânzele albe”, le-a spus Gerogiana celor care au încurajat-o.

„Georgiana a fost chemată în Instanță în calitate de pârât privind decăderea din drepturi a părintelui. Vă rog să-i aprobați plecarea din emisiue pentru că avem la dispoziție 25 de zile pentru a tranașa această situație”, a transmis tatăl Georgianei într-un mesaj.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Delia și Dediș au oprit cunoașterea. Ce și-au spus cei doi în live: „Mama știe cum sunt”

Ce a spus Gerogiana după ce a decis să părăsească competiția Mireasa

Georgiana a fost prezentă la Mireasa, Capriciile Iubirii înainte de a merge acasă.

„Costadia a fost comuă, cu domiciliul copilului la mine. Stabilit de un notar. Era un program stabilit, dar nu am impus niciodată să se respecte strict programul. Ne-am înțeles până la un anumit punct. L-am informat de faptul că o să vin aici. Am avut pretenția de maturitate și de încredere”, a spus tânăra.

Întrebată cum a fost Georgiana în cele aproape 4 zile petrecute în casă, Maria a a avut numai cuvinte de laudă.

„Gerogiana e o fată deosebită, cu un suflet bun și curat. S-a integrat foarte repede și e foarte comunicativă. Tuturor ne-a plăcut de ea”, a spus Maria.

Georgiana are 25 de ani și un băiețel de 3 ani și 3 luni. E singură de un an.

A lucrat o perioadă ca asistent medical. S-a căsătorit la 21 de ani și a divorțat de un an. De atunci e singură. Înainte de soț a avut o relație de trei ani.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune că a făcut înainte de a intra în emisiune

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Georgiana părăsește competiția! Care este motivul: „Alegerea mea e să mă duc acasă”... Mireasa sezon 8. Sergiu, primele declarații după ce s-a zvonit că are o altă relație. Luiza a negat că sunt împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x