Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui îi trebuie o fată simplă!”

Mama lui Dediș a ținut să intre în direct și să-i spună fiului că nu i-a plăcut evoluția lui de până acum în sezonul 9 Mireasa. Chiar dacă a spus că nu vrea să-l influențeze, doamna Mihaela a precizat că nu o place pe Delia.

Colaj cu Dediș Galerie
Mama lui Dediș a intrat în direct la Capricii și a spus că e nemulțumită de parcrusul fiului în casa Mireasa | Antena Stars

Dediș și Delia s-au sărutat la petrecere, dar nu s-au declarat un cuplu, având în vedere că tânărul avea incertitudini. Mama băiatului a dorit să intre în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, pentru a-i spune fiului că nu-i place caracterul Deliei, precizând că Dediș are nevoie de o parteneră „mai simplă”.

„Nu-mi place evoluția ta. Nu-mi place. Nehotărât! Nu-mi place deloc! Fata spune tot timpul că e orgolioasă. Lui îi trebuie o fată simplă! Nu-mi place ce văd între ei. Nu-mi place caracterul ei, cum se comportă cu el! Nu ne place! Tot neamul m-a tot sunat să intervin! Eu nu vreau să-l dezamăgesc, dar asta e situația”, a spus doamna Mihaela.

Citește și: Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Delia și Dediș s-au sărutat la petrecere, dar nu s-au declarat un cuplu. Care a fost motivul

Mama lui Dediș a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, după ce fiul ei și Delia s-au sărutat și nu s-au declarat un cuplu

Mama lui Dediș a precizat că mai degrabă i-ar fi plăcut ca Dediș să aibă o relație cu Eliza.

„Comportamentul ei nu-mi place. El îi trăgea fermoarul! Ea îl trăgea la loc! El se axase pe Eliza! Mai mult îmi plăcea de Eliza, să știți! Vă spun adevărul! Nu mi-a plăcut, îl cunosc ca mamă. Nu vreau să te influențez cu nimic, dar dacă văd ceva în nergulă, am zis că intervin!”, a spus mama concurentului Mireasa.

Doamna Mihaela nu este de acord nici cu subiectele de discuție propuse de Delia:

„Nu trebuia să discute chestiile astea! El nu vrea s-și părăsească țara! Nu mi-e frică. E viața lui, face ce vrea!”, a spus doamna Mihaela.

„Dar tata ce zice?”, a întrebat Dediș: „E imparțial! Nu se bagă! Și pe mine m-a mustrat că de ce mă bag! Nu pot să accept! Nu pot să rabd!”, a spus doamna Mihaela.

Mama lui Dediș a spus totuși că decizia îi aparține fiului.

„Eu n-am cum să mă împotrivesc! N-am cum, dar eu i-am spus adevărul ca mamă, că mă doare!”, a spus doamna Mihaela.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 14 februarie 2024. Delia nu ar renunța la viața sa din străinătate pentru o iubire trăită în România! Ce crede Dediș

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 9. Părinții Mariei au venit în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii. Fata a avut o reacție emoționantă... Mireasa, sezon 5. Ce vor să facă Sese și Giovana cu marele premiu câștigat în finala show-ul. Nu au cheltuit banii încă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x