Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Alexandru a intervenit telefonic, după ce băiatul și Cristina au avut o discuție aprinsă

Alexandru și Cristina au avut parte de o surpriză în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii. Tatăl băiatului a intervenit telefonic.

Alexandru și Cristina Galerie
Alexandru și-a auzit tatăl în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Alex și Cristina au avut o discuție tensionată, pentru că băiatul avea nevoie de niște confirmări din partea iubitei. Băiatul și-a întrebat iubita dacă ar accepta să meargă la un date în afara casei Mireasa cu altcineva. Fata i-a răspuns că nu ar accepta, dar dacă ar fi vorba despre o activitate precum zborul cu parapanta, s-ar duce, frăspuns care l-a nemulțumit pe Alexandru. Tatăl lui Alexandru a intervenit telefonic în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 3 aprilie 2024, pentru a-și sfătui fiul în prvința momentelor de gelozie.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Alexandru, reacție nervoasă după ce Cristina a intrat în cursă de eliminare cu Iuliana

Domnul George l-a sfătuit pe Alexandru să nu mai fie temător în privința Cristinei și să ceară ajutor de specialitate dacă simte că are niște probleme de rezolvat cu el însuși.

Ce i-a spus tatăl lui Alexandru fiului său

„Gelozia, tată! Greu! Vreau să-i încurajez! Unde se pot cunoaște mai bine decât acolo? Trebuie să discute, să-și lămurească problemele! Mă uit și văd o teamă. Alex, dar de unde, puiule, teama asta? Cristina i-a oferit destule dovezi. Trebuie să deschizi mai mult ochii, tată! Sunt foarte mulți oameni lângă voi, cu pregătire în domneiu (n.r. psihologie). Nu ar fi rău să discuți cu ei, poate găsești lucruri care în copilărie te-au marcat într-un fel sau altul. Poate atmosfera din casă te face să fii un pic mai reticent! Ai niște oameni extraordinari cu care poți vorbi”, a spus tatăl lui Alexandru în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Cine este Dani, noul concurent. Tânărul a venit în competiție alături de mama lui

„Da, dar știi că nu e stilul meu sa vorbesc așa. Și acasă am 3 prieteni și atât, că nu e stilul meu”, a precizat Alex.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Cine este Dani, noul concurent. Tânărul a venit în competiție alături de mama lui... Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. La ce concluzie au ajuns Adriana și Albert în ceea ce-i privește: „Nu mă rog de nimeni”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x