Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Cine este Dani, noul concurent. Tânărul a venit în competiție alături de mama lui

Dani este noul concurent al sezonului 9 Mireasa. Tânărul este originar din Turnu Măgurele, dar mare parte din viață și-a petrecut-o în Franța.

Colaj cu Dani Galerie
Dani este noul concurent al sezonului 9 Mireasa | Antena 1

Dani este din Teleorman, dar a crescut în Franța. Noul concurent al sezonului 9 Mireasa are 27 de ani și a venit în casa Mireasa alături de mama sa, în vârstă de 47 de ani.

La 20 de ani s-a întors din Franța în România. A absolvit Liceul de Secretariat și Contabilitate și o Școală de magement. De mic i-a plăcut să facă sport, tatăl său îndemânndu-l să facă sport de contact și apoi fotbal.

Ultima lui relație a durat un an.

Sunt în general o persoană foarte calmă. Îmi place să ofer respect și sunt serios. Nu aș folosi termenul rece, ci serios. Sunt încăpățânat. Cred că mi s-ar potrivi o persoană care mi se aseamănă la comportament”.

Ce își dorește Dani de la o viitoare parteneră

Dani își dorește o parteră decisă și ambițioasă.

„Am văzut în părinții mei un model pentru mine. Îmi doresc mai mulți copii, poate și pentru că nu am frați”.

Sunt mai multe fete în această ediție care mi-au atras atenția. Sunt frumoase, arată bine. Nu pot să spun că sunt o persoană care face primul pas. Când îmi place de o persoană mă uit insistent la fata respectivă”.

Doamna Mihaela, mama lui Dani, a venit tocmai din Franța pentru a-l însoți în competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Ce sancțiune a anunțat Simona Gherghe după ce Dediș și Iuliana au interacționat

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 2 aprilie 2024. Ce spune mama lui Valentin despre Elena. Cei doi tineri sunt într-o cunoaștere... Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Alexandru a intervenit telefonic, după ce băiatul și Cristina au avut o discuție aprinsă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x