Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

Publicul a decis favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii anunțati în Gala din 13 septembrie 2024.

Galerie
Publicul a decis favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii anunțati în Gala din 13 septembrie 2024. | Antena 1

A fost o săptămână dificilă pentru unii dintre concurenții de la Mireasa. Conflictul dintre Gabriel și băieți a continuat, el având un schimb dur de replici atât cu Mihai, cât și cu Stelian.

Băiatul s-a arătat deranjat și de faptul că Ramona a afirmat că locul lui nu este la Mireasa.

Nici pentru Raul ultimele zile nu au fost ușoare. Simțindu-se sufocată, Isabelle a decis să încheie cunoașterea. Fata a primit și o scrisoare de la părinți, care au subliniat gelozia și posesivitatea băiatului, ridicând un semn de întrebare despre comportamentul lui într-o relație.

Stelian a fost vizat de băieți, care consideră că joacă un rol în emisiunea Mireasa. De asemenea, concurentul l-a încurajat pe Raul să o cunoască pe Ramona, deși susține că încă mai simte ceva pentru ea.

Mihai și Alexia s-au apropiat, iar familia tânărului nu a vrut să se pronunțe în legătură cu ei. Sora băiatului a afirmat că o place pe Ana.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Concurentele au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa de eliminare

Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii în Gala din 13 septembrie 2024

În ediția Gala Mireasa din 13 septembrie 2024, moderatoarea Mirela Vaida a citit clasamentul complet al săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii:

TOP 3 FETE

1. Daiana

2. Tess

3. Ramona

TOP 3 BĂIEȚI

1. Mihai

2. Alexandru

3. Stelian

Mama Săptămânii: doamna Tamara.

  • Fetele l-au votat pe Mihai drept Mirele Săptămânii.
  • Băieții au decis ca Daiana să fie Mireasa Săptămânii.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Stelian și Ștefan. Ce a decis publicul... Mireasa sezonul 10. Stelian și Gabriel, de la ceartă la un pas de a încălca regulamentul. Mihai i-a despărțit pe cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x