Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Stelian și Ștefan. Ce a decis publicul

Publicul a votat intens și a decid ce băiat părăsește competiția Mireasa. Iată dorința telespectatorilor.

Galerie
Publicul a votat intens și a decid ce băiat părăsește competiția Mireasa. Iată dorința telespectatorilor. | Antena 1

În urmă cu o săptămână, Stelian și Ștefan au intrat într-o cursă de eliminare. Telespectatorii au avut la dispoziție o săptămână pentru a decide cine părăsește casa Mireasa.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Stelian și Ștefan. Ce a decis publicul

Stelian și Ștefan nu-și doresc să părăsească competiția Mireasa. În timp ce primul a avut o relație cu Ramona, Ștefan a fost atras încă de la început de Ionela, însă ea nu i-a împărtășit sentimentele. Astfel, el nu s-a mai apropiat de nicio altă fată.

În Gala de vineri, 13 septembrie 2024, cei doi au aflat rezultatul cursei de eliminare. Simona Gherghe a anunțat procentele.

Concurentul care părăsește emisiunea pentru că a fost votat cu 67,91% dintre telespectatori este Stelian”, a spus Simona Gherghe.

”Multiple aspecte, probabil. Este ce este”, a zis și Stelian. Ramona a afirmat că nu se aștepta la acest rezultat.

Stelian a avut imunitate și nimeni nu a părăsit competiția. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Concurentele au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa de eliminare... Mireasa sezonul 10, 13 septembrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x