Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 16 septembrie 2024. Cine este băiatul care i-a atras atenția Simonei. În brațele cui a fost surprinsă

La petrecerea de sâmbătă seara, DJ Răzvan a încins atmosfera în casa Mireasa. Simona, noua concurentă, și-a găsit rapid locul în brațele lui Sorin. De asemenea, se pare că și Ionuț a pus ochii pe tânără.

Galerie
Simona, noua concurentă, și-a găsit rapid locul în brațele lui Sorin | Antena 1

Simona, noua concurentă din casa Mireasa, a avut parte de o primă petrecere spectaculoasă. Se pare că tânăra s-a adaptat foarte rapid în show-ul matrimonial. Mai mult, aceasta și-a îndreptat atenția asupra unui băiat de când a intrat în competiție.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 16 septembrie 2024. Ce s-a întâmplat între Stelian și Gabriel după avertismentul producției: „M-a atacat”

Sâmbătă seară, Ionuț a simți nevoia să discute cu Simona după ce a văzut-o în brațele lui Sorin, la dans. Tânăra nu s-a ascuns de camerele de filmat și i-a mărturisit concurentului tot ce voia să audă.

Cine este băiatul pe care Simona, noua concurentă de la Mireasa sezonul 10, îl place

De asemenea, fata a declarată că băiatul care i-a atras atenția până acum este Sorin: „Sunt puțin copleșită. Îmi caut un pic cuvintele, eu sunt aici de o zi. Nu mi-am format o părere despre el. Simt nevoia să vorbesc și sunt un om asumat. Eu am văzut o asemănare între mine și Ionuț, sunt momente când avem aceeași energie. (...) Ar fi prea devreme să mă pronunț. Îmi pare rău așa, ești un băiat bun. Nu pot să neg că este ceva între mine și Sorin, poate și pentru că m-am apropiat de mama lui. Sunt un om asumat, dar dacă mă întrebi acum spre cine mă înclin, aș spune Sorin”

„Nu sunt gelos, mă oftic. Vă stă foarte bine împreună!”, i-a spus Ionuț.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 16 septembrie 2024. Ce decizie a luat Ramona în legătură cu Stelian. Cum a primit băiatul vestea

În plus, Simona și Sorin au petrecut mult timp împreună de când tânăra a intrat în casa show-ului matrimonial. Cei doi au avut o mulțime de subiecte de discuție. Atingerile tandre și cuvintele „dulci” nu au întârziat să apară între ei.

„Doamne, nu aveam nicio așteptare acum două zile când am intrat. Nu pot să cred, deci tu nu realizezi”, i-a dezvăluit Simona lui Sorin, în timp ce stăteau pe canapea.

„Păi de ce ai mai intrat? Mulțumesc că ai venit în casă!”, a completat-o Sorin, vizibil entuziasmat de situația în care se află.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 16 septembrie 2024. Ce s-a întâmplat între Stelian și Gabriel după avertismentul producției: „M-a at... Mireasa, sezon 10. Simona, noua concurentă din casă, a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Ce a ieșit la iveală despre tâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x