Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Simona Gherghe, reacție fermă pentru Sorin și Simona! Concurenta, schimbare de atitudine

Doamna Ana și-a spus oful la celelalte mame din casă și Simona a fost deranjată de vorbele spuse de femeie. Simona Gherghe a avut o reacție fermă pentru Sorin și Simona, lucru ce a schimbat atitudinea concurentei, în ediția din 18 octombrie 2024.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Doamna Ana a simțit să se descarce și să discute problemele alături de celelalte mame. Simona a părut deranjată de vorbele femeii. În ediția din 18 octombrie 2024, după difuzarea imaginilor, fiul a făcut reproșuri și Simona Gherghe a avut o reacție fermă pentru Sorin și Simona, lucru ce a schimbat atitudinea concurentei.

Simona Gherghe, reacție fermă pentru Sorin și Simona, lucru ce a schimbat atitudinea concurentei, în ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Doamna Ana a spus ce o supără la fiul ei și Simona a reacționat imediat, spunând ce o deranjează: „Sorin e mereu pus într-o lumină proastă ca și cum nu vede, nu aude, el nu își dă seama, el nu e capabil să ia o decizie. Mă deranjează că în live spune că au decis să îl lase să fie fericit, dar cu prima ocazie intervin iar. Spune că toți încearcă, numai al ei e într-o ureche și nu vede. Mă deranjează că îl pune așa, într-o lumină proastă! Trebuie răbdare, înțelegere și calm!”, a zis Simona, confesându-se către alte concurente.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Raul a făcut o confesiune neașteptată despre Isabelle! Ce s-a aflat: „Mă simt îndrăgostit”

În ediția de vineri, 18 octombrie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 10, Sorin a avut o reacție dură la adresa mamei sale și cu greu și-a putut abține nervii. Tânărul a criticat-o și i-a avud multe reproșuri.

Acesta a fost momentul în care Simona Gherghe a intervenit și a avut o reacție fermă pentru Sorin și Simona, lucru ce a schimbat atitudinea concurentei.

„Sorin, e un pic nedrept ce faci, nu pot să nu spun! O cerți pe mama destul de agresiv, dar nu îi spui și Simonei să se oprească! Mama e mama, nu te-am văzut o clipă să pui stop acestei situații tu, din poziție de fiu al doamnei Ana și de iubit al Simonei. Mama e mama, oprește-o și pe ea! Ai văzut? Dacă vreți să fie lucrurile mai bine decât acum trebuie să porniți de la tratative de pace”, a zis Simona Gherghe.

„Eu voi încerca asta. Schimbarea va veni de la noi, de la mine, cel puțin. Discuția m-a pus pe gânduri”, a zis concurenta.

„Gândește-te cum ai vorbi cu mama, pune toată situația așa”, a spus prezentatoarea.

„Nu m-am gândit din toate unghiurile, dar se va schimba”, a zis concurenta.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 9. Cum l-a surprins Delia pe Liviu de ziua lui. Fostul concurent a împlinit 25 de ani... Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Ce s-a întâmplat cu Laura și Mihai în Live-ul cu susținătorii. La ce întrebări au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x