Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Raul a făcut o confesiune neașteptată despre Isabelle! Ce s-a aflat: „Mă simt îndrăgostit”

Raul a făcut o confesiune complet neașteptată despre Isabelle și camerele de filmat au surprins totul. Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Galerie
Descoperă ce confesiune a făcut tânărul în ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Isabelle și-a vărsat nervii pe Cristi și pe Paul. Concurenta le-a interzis să mai discute despre ea, dar conflictul a fost departe de-a se fi sfârșit. În ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 s-a aflat ce confesiune neașteptată a făcut Raul. Camerele de filmat au surprins totul și Simona Gherghe a dorit să afle detalii.

Raul a făcut o confesiune neașteptată despre Isabelle. Ce s-a aflat în ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Cristi a început un atac la adresa lui Isabelle, iar tânăra a simțit nevoia să îi dea replică. Cei doi nu au ratat vreo ocazie în care să își adreseze cuvinte dure. Nici Raul nu a rămas indiferent, acesta intervenind în cearta celor doi și ajungând astfel, în scurt timp, protagonistul unui scandal cu Isabelle.

Cei doi s-au jignit în repetate rânduri, în ciuda eforturilor depuse de Simona Gherghe și de Gabriela Cristea pentru a calma spiritele.

Citește și: Mireasa sezon 10. Cristi și Isabelle s-au certat din nou, iar Raul a intervenit. Gabriela Cristea i-a pus la punct. Ce a urmat

În ediția din 18 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 au fost difuzate imagini cu o confesiune complet neașteptată făcută de Raul despre Isabelle, după toate cele întâmplate.

După conflictele recente, Raul a ajuns să regrete interacțiunile și cunoașterea pe care a avut-o cu Isabelle. Cristi s-a simțit și el jignit de afirmațiilei fetei, iar cei doi au format o baricadă împotriva ei.

„Cât de prost, prost cu P mare am putut să fiu, când primeam scrisori de la ai mei să o las. Dar am zis că știu eu mai bine. Părinții dacă zic, apoi ca ei ajungi să faci. Părintele niciodată nu o să îți vrea niciodată răul. Tu ca să ajungi în punctul ăla în care să fii golan și șmecher, ei te-au crescut. Aplici ceea ce ai învățat de la ei. De aia am stat ieri pe gânduri pe canapea”, a zis Raul, părând să regrete interacțiunile cu Isabelle.

Alături de Cristi, el a analizat vorbele zise de Isabelle și cei doi au comentat pe seama comportamentului fetei.

„Îți zic, în același timp mă simt îndrăgostit, în același timp parcă nu mă atrage nicio fată din casă. Nici eu nu știu, sunt sau nu sunt”, s-a mai confesat Raul.

Ulterior, mama lui Cristi le-a imps să nu mai comenteze la Isabelle, ci să ignore vorbele și să o lase în pace, indiferent c ear auzi: „Dacă sunteți băieți deștepți, vorbiți în live, nu aici”.

Discuțiile au continuat în platoul emisiunii Mireasa sezonul 10, în ediția din 18 octombrie 2024, când Simona Gherghe a dorit să afle despre cine e îndrăgostit Raul, dar și ce e de făcut pentru a calma spiritele. Află ce alte confesiuni s-au mai făcut în clipul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Chat-ul zilei la Mireasa, 18 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show... Mireasa, sezon 9. Cum l-a surprins Delia pe Liviu de ziua lui. Fostul concurent a împlinit 25 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x