Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Simona a „atacat-o” dur pe Isabelle, după discuția despre lenjeria intimă. Ce i-a spus

Simona a „atacat-o” dur pe Isabelle, după ce a apărut discuția legată de lenjeria intimă din duș. În emisia live de joi din Mireasa sezonul 10, de pe 19 septembrie 2024, cele două au avut parte de o conversație acidă unde Ramona a fost prinsă la mijloc.

Galerie
Simona a „atacat-o” dur pe Isabelle, după ce a apărut discuția legată de lenjeria intimă din duș | Antena 1

Simona a vorbit, fără ezitare, despre reacția nepotrivită pe care Isabelle a avut-o atunci când a găsit lenjeria intimă din baie. Aceasta a purtat o discuție sinceră și asumată cu Ramona, în terasa casei Mireasa sezon 10.

„Super, deci apărem și mâine în aceeași ipostază!”, a spus concurenta, după ce fetele au văzut obiectul uitat în duș de doamna Ana.

„E penibil!”, i-a răspuns Ramona.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Alexia nu ar vrea ca Mihai să îi verifice telefonul. Care este motivul: „Am poze...”

„De acum încolo îmi iau chiloții în cameră și îi pun pe calorifer. Sper să se termine cu chestia asta. Cine a comentat și în seara asta? S-a făcut forfotă și putea să închidă ușa. Face atâta scandal pentru nimic. Poate oamenii ăștia au trăit o viață întreagă singură, nu s-au adaptat. Stăm să ne uităm la mărimile la lenjeria intimă, atâta cap avem? Tu ca fată, să mă ierte Dumnezeu că îmi asum ce spun, faci pe detectivul. Tu vrei să se dea la televizor și să înjosești persoana respectivă. (...) Și ridicăm tonul la mame, nu știu. Poate am trăit eu pe altă planetă.

Vorbești cu o mamă despre educația copilului ei, dar tu ești un copil de 20 de ani. Deja este rușinos! Mă irită și mă ia de la stomac! Penibil este și faptul că se stă în baie și se râde de o situație de genul. Lucrurile de genul te fac să ți se ia. Ești tu curată, bravo ție. Du-te în alt duș, evită. Asta nu este dovadă de respect.”, a dezvăluit Simona, chiar în fața camerelor de filmat.

Cum a reacționat Isabelle în live-ul Mireasa sezonul 10 de astăzi, după ce a văzut materialul cu Simona

În emisia live de astăzi din Mireasa sezonul 10, de pe 19 septembrie 2024, Simona și Isabelle au avut parte de o discuție aprinsă. Concurentele au adus-o în conversație și pe Ramona.

„Țin să o anunț pe Simona că am 25 de ani”, a spus Isabelle.

„Ai 20 de ani, nu cât are doamna Ioana. Nu sunt eu în măsură să mă cert cu tine, doar mi-am dat cu vederea.”, a evidențiat Simona.

„Și pentru tine Ramona, mie nu îmi plac persoanele astea cu două fețe! Fii cu fața ta, că nu te ia nimeni în serios. Fiți asumate! Fii reală”, i-a spus Isabelle Ramonei.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Ceartă de proporții între Gabriel și Ștefan. Doamna Ioana a răbufnit de nervi: „Taci!”

„Mamele vor lua ultima cabină de duș! Nu mai intrați acolo de acum încolo”, a intervenit doamna Ioana.

„Dar nu există așa ceva!”, a fost reacția tinerei.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Fetele au găsit din nou lenjerie intimă uitată în baie. A cui era, de fapt... Mireasa, sezon 7. Anunțul făcut de Hatice și Mihai. Mulți au speculat că s-au despărțit, însă ei au pregătit ceva import...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x