Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Mihai a primit o scrisoare care l-a pus pe gânduri și i-a adus lacrimi. Ce s-a întâmplat

Mihai a primit o scrisoare neașteptată de la telespectatori. Ce mesaju dur i-au transmis și de ce

Galerie
Mihai a primit ieri o scrisoare de la telespectatorii care au observat cât de rece este Ana cu el. Concurentul a stat afară pe terasă să citească scrisoarea, iar ce a citit l-a emoționat foarte tare. | A1

Mihai a primit ieri o scrisoare de la telespectatorii care au observat cât de rece este Ana cu el. Concurentul a stat afară pe terasă să citească scrisoarea, iar ce a citit l-a emoționat foarte tare.

Mihai a primit o scrisoare care îl atenționa în privința Anei

Mihai a început să plângă sub efectul scrisorii, fiind extrem de îngândurat. În scrisoare, telespectatorul spunea că ar trebui să fie mai atent la indiferența Anei, care preferă să îl ignore uneori sau să se retragă mai devreme de la petrecere ca să nu mai petreacă timp cu el.

Citește și: Mireasa sezon 10. Drama neștiută din familia lui Gabriel. Mama concurentului a povestit totul

“O găsești pe-afară vorbind cu alții”, apărea scris în scrisoarea anonimă.

Mai târziu, Mihai a vorbit cu băieții și le-a cerut sfatul.

“Tu nu trebuie să te lași influențat de ce scrie acolo. (…) O să iei deciziile în funcție de scrisori?”, i-a spus Ștefan.

Mihai a spus că această scrisoare i-a dat de gândit pentru că majoritatea lucrurile care apăreau scrise acolo deja s-au întâmplat.

Lucrurile observate de telespectatori l-au impactat pe Mihai pentru că și el simțea aceleași lucruri, cu privire la felul în care Ana se poartă cu el.

“Niciodată nu o să mă cert eu cu Ana din cauza scrisorilor de-afară”, a mai spus Mihai.

În live, Ana a spus că este opinia telespectatorilor, iar ea știe că e sinceră față de Mihai și îi pare rău că telespectatorii au înțeles altceva.

Mihai i-a zis Anei că nu trebuie să se simtă prost din cauza faptului că ea nu are sentimente atât de puternice pentru el cum are el pentru ea și că în timp se vor regla sentimentele.

Se pare că Mihai se simte foarte afectat de scrisoarea primită pentru că I s-a spus că el avea un vibe bun când a intrat în casa Mireasa, iar acum este mai mereu trist.

“Se pare că oamenii de-afară sunt foarte atenți la fiecare detaliu”, spune Mihai.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Daiana a plâns în live. Care a fost motivul pentru care a izbucnit în lacrimi

Ana a primit un telefon prin AdrenaLinie și I s-a oferit șansa să vorbească cu cineva drag timp de 10 minute.

A sunat AdrenaLinia pentru Ana

Ana a ales să vorbească cu tatăl ei, dar concurenta a ajuns să vorbească cu mama ei pentru că tatăl ei nu era acasă.

Ana a plâns de dor la telefon, întrebând-o pe mama ei ce părere are despre Mihai.

Mama Anei i-a spus că o felicită că e Mireasa Săptămânii și i-a spus fiicei ei să nu mai plângă, să fie liniștită și să se lămurească în legătură cu Mihai.

Mama Anei a spus că e încântată de Mihai și a sfătuit-o pe Ana să rămână așa cum e ea.

“Un pic să fii mai altfel cu băiatul ăsta”, i-a transmis mama concurentei.

“Eu știu că problema nu-I la el, e la mine”, a spus Ana.

“Fă ce simți”, i-a mai zis mama.

În live, Ana a început să plângă de dorul părinților ei.

“Îmi e dor de tine, tati, și te iubesc. Mi-aș dori să te aud puțin”, a mai adăugat Ana.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Ramona și Stelian, nehotărâți în privința legăturii dintre ei. Motivul pentru care s-au răcit

Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Daiana a plâns în live. Care a fost motivul pentru care a izbucnit în lacrimi... Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Ionela, în lacrimi, după criticile pe care i le-au adus ieri fetele. Ce s-a întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x