Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Drama neștiută din familia lui Gabriel. Mama concurentului a povestit totul

Mama lui Gabriel, doamna Ioana, a împărtășit cu restul mamelor din casă câteva aspecte tragice de familie.

Galerie
Doamna Ioana și-a deschis inima în fața mamelor din casa Mireasa și a vorbit despre câteva evenimente din viața de familie care l-au marcat pe Gabriel. | A1

Doamna Ioana și-a deschis inima în fața mamelor din casa Mireasa și a vorbit despre câteva evenimente din viața de familie care l-au marcat pe Gabriel.

Drama neștiută din viața lui Gabriel

“M-am despărțit. Din bogată ce eram, am ajuns să nu avem ce să le dăm copiilor să mănânce”, a spus doamna Ioana.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. Ce decizie au luat Ana și Mihai în legătură cu cuplul lor

Mama lui Gabriel a povestit că situația financiară s-a schimbat brusc. Dacă o vreme au mers în vacanțe la mare și la munte și totul era bine, la un moment dat ea nu a mai avut cum să își țină copii și să le ofere ce au nevoie.

“Pentru copiii mei tu știi ce a fost? O cădere de la cer la pământ”, a mai adăugat doamna Ioana.

Mama lui Gabriel a zis că a fost nevoită să plece din țară ca să muncească pentru că nu avea ce să le pună pe masă copiilor. Gabriel a rămas în grija bunicii sale care îl creștea din pensia ei.

“Pentru Gabriel, despărțirea de tac-su și tot a fost o trauma de nedescris. Plânngea non-stop. Eu mă simt vinovată pentru Gabriel că mi-a devenit așa sensibil. Gabriel a crezut că l-am abandonat, dar eu a trebuit ca să plec ca să mi-I întrețin fiindcă altfel nu puteam”, a zis doamna Ioana.

Mama lui Gabriel a povestit că după despărțirea de soțul ei, el i-ar fi zis că nu îl mai interesează de copii și ei pot rămâne cu ea.

“El și-a luat mâna total de pe copii”, a mai zis doamna Ioana.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. A sunat AdrenaLinia! Ce task au avut de îndeplinit băieții și ce a decis destinul pentru ei

Gabriel avea 14 ani și sora lui avea 16 ani atunci când părinții lor s-au despărțit.

Mama lui Gabriel a mai povestit că el a muncit de la vârsta de 18 ani. El avea o iubită cu care locuia și muncea la Sibiu. Despărțirea de ea a fost o altă traumă peste care a trecut cu greu.

Situațiile prin care a trecut Gabriel l-au făcut să fie un bărbat foarte sensibil și tăcut.

A doua zi și doamna Petronela a empatizat cu doamna Ioana și i-a dat câteva sfaturi în legătură cu Gabriel și felul în care doamna Ioana vorbește cu el.

Doamna Petronela i-a zis doamnei Ioana că ea trebuie să îl susțină și să vorbească frumos cu el. Mama lui Gabriel a mai povestit că acum în casa Mireasa Gabriel cere mereu voie când e vorba de mâncare pentru că atunci când era mic era mereu certat la masă.

“Pe mine mă dor chestiile astea pentru că pe el l-au afectat”, a mai adăugat mama lui Gabriel.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. Isabelle a dezvăluit care e băiatul pe care îl place dintre concurenții Mireasa

Mireasa sezonul 10, 27 august 2024. Ce decizie au luat Ana și Mihai în legătură cu cuplul lor... Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Ramona și Stelian, nehotărâți în privința legăturii dintre ei. Motivul pentru care s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x