Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Raul și Isabelle au declarat că sunt într-o cunoaștere. Cum a reacționat doamna Petronela

Raul și Isabelle au decis să înceapă cunoașterea, deși se cunosc de doar 3 zile.

Galerie
Mai târziu, când a petrecut seara în casa băieților, Isabelle a recunoscut că a venit pentru Raul și și-ar dori să îl cunoască. | A1

Isabelle a intrat în casa Mireasa luni și a spus că a venit special pentru un băiat și indiciul pe care l-a dat inițial a fost că băiatul pe care îl place are tatuaje.

Isabelle și Raul sunt într-o cunoaștere

Mai târziu, când a petrecut seara în casa băieților, Isabelle a recunoscut că a venit pentru Raul și și-ar dori să îl cunoască.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Ana și Mihai, discuție tranșantă despre viitorul lor. Cum a reacționat Mihai

Raul s-a bucurat foarte mult atunci și de luni în fiecare zi a încercat să petreacă timp cu Isabelle cât de mult a putut, pentru a afla cât mai multe despre ea.

Isabelle, la rândul ei, a fost curioasă să afle și ea cât mai multe lucruri despre Raul. Doamna Petronela, mama lui Raul, a fost foarte încântată când i-a văzut pe cei doi.

Raul a copleșită cu cadouri pe Isabelle și din prima zi i-a dăruit o brățară de-a lui, iar ieri i-a dăruit un buchet cu trandafiri.

Isabelle a fost foarte încânată, deși doar ce avuseseră parte de prima neînțelegere, atunci când ea îi spunea lui Raul că ar vrea să nu se simtă sufocată într-o relație și că ei îi place să mai iasă din când în când și cu prietenele ei.

Chiar dacă inițial nu a înțeles câtă libertate îi cere Isabelle, Raul a fost de acord să fie mai maleabil cu ea. După discuțiile intense de ieri și tentativa lui de a o săruta, Raul și Isabelle au decis că sunt într-o cunoaștere.

Isabelle l-a rugat să nu o sărute până când nu vor simți amândoi că sunt pretiți de o relație. Când Raul a mers la doamna Petronela să îi spună ce are de gând cu Isabelle, mama lui l-a sfătuit să nu se grăbească și să îi de voie Isabellei să decidă și ea. Ea a mai punctat că e important să nu o sufoce pe Isabelle.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Tess și Robert, discuție în contradictoriu din cauza geloziei lui. Care a fost motivul

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Raul și Gabriel, conflict care s-a terminat cu injurii. Ce s-a întâmplat între cei doi

Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Raul și Gabriel, conflict care s-a terminat cu injurii. Ce s-a întâmplat între cei d... Mireasa sezon 10, 30 august 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x