Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Tess și Robert, discuție în contradictoriu din cauza geloziei lui. Care a fost motivul

Tess și Robert au avut ieri după emisia live o discuție în contradictoriu.

Galerie
El îi spunea că nu îi înțelege comportamentul și că un bărbat sigur n-ar păstra niciodată poze cu fostele iubite și nici nu ar păstra legătura cu ele. | A1

Discuția în contradictoriu dintre Tess și Robert a fost după scenele de gelozie alea lui Robert. Totul a început de la faptul că Tess încă păstrează în telefon poze cu foștii ei iubiți, iar acest lucru l-a nemulțumit pe Robert.

Tess și Robert, discuție aprinsă în contradictoriu

El îi spunea că nu îi înțelege comportamentul și că un bărbat sigur n-ar păstra niciodată poze cu fostele iubite și nici nu ar păstra legătura cu ele.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Mihai a primit o scrisoare care l-a pus pe gânduri și i-a adus lacrimi. Ce s-a întâmplat

Tess a spus că nici nu păstrează legătura cu foștii iubiți, dar nu a șters pozele pentru că nu le dă oricum importanță. Ea a mai spus că are 40.000 de fotografii în telefon și nu stă să le șteargă pentru că nu o interesează.

De asemenea, Tess a spus că păstrează pozele pentru că acele persoane au făcut parte din viața ei. În continuare, Robert a zis că nu e de acord cu ea și, de asemenea, el a mai zis că nu crede că există prietenie adevărată între femei și bărbați.

Tess nu era de-acord cu el pentru că ea a spus că are câțiva tovarăși băieți cu care se înțelege foarte bine și cu care nu a avut nimic mai mult niciodată.

Robert a spus că încearcă să o înțeleagă și să o asculte. Ieri, după emisia live, Tess și Robert au continuat discuția, dar de data asta s-au aprins și mai tare.

Tess a mai zis că ei i se pare normal să iasă din când în când cu prietenii și că nu trebuie să se simtă sufocați. Robert, din nou, nu era de acord și spunea că într-o relație nu există această libertate, în care unul iese și unul stă acasă.

“Eu șterg pozele dacă pentru tine este deranjant. (…) Eu pot să găsesc un numitor comun”, i-a spus Tess lui Robert.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Daiana a plâns în live. Care a fost motivul pentru care a izbucnit în lacrimi

Tess i-a mai atras atenția lui Robert că probabil el o judecă pee a din cauza experiențelor lui cu alte femei în trecut și nu I se pare normal. Robert i-a cerut lui Tess să nu mai ridice tonul și să vorbească mai calm pentru a se putea înțelege.

Robert nu vede cu ochi buni faptul că Tess are prieteni băieți și iese cu ei uneori.

“Este o gelozie atât de ipotetică. Nu mai pot. Nu mai pot cu subiectul ăsta”, le povestea Tess fetelor afară pe tereasă, fiind extrem de deranjată de gesturile lui Robert.

După discuția cu fetele, în care părea că s-a aprins și mai tare, Tess s-a retras singură în grădină și a stat cu gândurile ei.

După ce a văzut imaginile cu Tess, Robert a zis că Tess a părut puțin imatură în gesturile ei de ieri. Iubitul lui Tess a zis în continuare că cel mai tare îl deranjează că ea spune că are aceste prietenii cu băieți.

“Nu cred că nu este om să nu fie gelos într-o oarecare măsură”, a mai adăugat Robert.

Tess a spus că dacă nu l-ar plăcea atât de mult pe Robert, nu ar fi atât de enervată și de deranjată de gesturile lui.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 28 august 2024. Ramona și Stelian, nehotărâți în privința legăturii dintre ei. Motivul pentru care s-au răcit

Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Ana și Mihai, discuție tranșantă despre viitorul lor. Cum a reacționat Mihai... Mireasa sezonul 10, 29 august 2024. Raul și Gabriel, conflict care s-a terminat cu injurii. Ce s-a întâmplat între cei d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x