Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024. Ramona a clarificat lucrurile cu Ionuț. Ce decizie a luat după cele întâmplate la petrecere

Ionuț observa că Ramona e cam abătută și voia să afle ce a pățit.

Galerie
Chiar dacă Ionuț știa că Ramona nu vrea să înceapă o nouă relație după despărțirea de Stelian, Ionuț a vrut să fie în continuare alături de ea și să fie prieteni. | Antena 1

Ramona îi spunea lui Ionuț că s-a săturat să stea în casa Mireasa și nu mai suportă. Cei doi se apropiaseră la petrecerea de sâmbătă.

Chiar dacă Ionuț știa că Ramona nu vrea să înceapă o nouă relație după despărțirea de Stelian, Ionuț a vrut să fie în continuare alături de ea și să fie prieteni.

Ramona a fost sinceră cu Ionuț și i-a spus tot ce simte

“Cel mai ok pentru mine ar fi să stau eu o perioadă singură cu mine. Să fiu eu sigură că am trecut peste anumite lucruri și că pot să-I dăruiesc iubirea mea băiatului de lângă mine”, i-a transmis Ramona lui Ionuț.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Ce a spus Simona după ce prezentatoarea Mireasa i-a adus un avertisment. Fata a văzut la Capricii imaginile

Ionuț i-a spus că o înțelege perfect, dar ea în continuare îi este dragă. Chiar dacă el a zis că nu se va apropia mai mult de ea, Ionuț a recunoscut că la petrecerea de sâmbătă apropierile dintre ei l-au făcut pe el să se simtă foarte bine.

Ionuț a vorbit și cu doamna Ana și i-a spus ce simte pentru Ramona, i-a mărturisit că îi e dragă, dar e conștient că nu are nicio șansă cu ea pentru că ea încă se gândește la Stelian. Doamna Ana l-a sfătuit să aibă mai multă răbdare.

Ramona i-a zis că e o fire sensibilă și că vrea să descopere mai mult la ea, ca femeie, ce e dispusă să ofere bărbatului cu care își va dori o relație.

“L-am văzut pe Ionuț că se atașează și am preferat să îi spun”, a zis Ramona în emisia live.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Cum decurge apropierea dintre Laura și Mihai. Sunt cei doi într-o cunoaștere?

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Raul și Stelian, ceartă la cuțite! Cei doi concurenți și-au adresat cuvinte grele

Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024. Disputa dintre Tess și Robert a luat amploare în emisia live. Ce cuvinte dure i-a ... Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024.Laura și Mihai, discuție serioasă despre un potențial viitor împreună.“Îmi place să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x