Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Ce a spus Simona după ce prezentatoarea Mireasa i-a adus un avertisment. Fata a văzut la Capricii imaginile

Ieri, la finalul emisiei live de Mireasa, Simona Gherghe i-a atras atenția Simonei pentru că a circulat pe rețelele de socializare un video cu ea în care a avut o ieșire neașteptată.

Galerie
Simona a mai spus că ea este o iubitoare de animale și că nu ar face rău niciunui animal. | A1

Simona a asigurat-o pe prezentatoarea emisiunii că nu îi stă în caracter să fie violentă și că imaginile legate de motanul Buftea au fost interpretate greșit. Iubita lui Sorin a povestit că a fost mai mult o joacă și că nu a vrut să îi facă niciun rău motanului.

Ce a argumentat Simona, după ce în mediul online au circulat imagini cu ea și motanul Buftea

Simona Gherghe i-a interzis concurentei Simona să nu se mai apropie de pisoii din curtea casei Mireasa pentru că se pare că nu s-a purtat frumos cu animalele care sunt îngrijite de persoanele din echipa de producție a emisiunii.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Raul și Stelian, ceartă la cuțite! Cei doi concurenți și-au adresat cuvinte grele

Simona a mai spus că ea este o iubitoare de animale și că nu ar face rău niciunui animal.

La Mireasa – Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a adus din nou în discuție acest subiect pe care fanii emisiunii l-au discutat pe rețelele de socializare.

“Un gest de-al tău făcut în casa Mireasa a stârnit un val de reacții în social media”, i-a zis doamna Gabriela.

În platoul de la Capricii, concurenții au văzut imaginile cu momentul în care Simona l-a lovit pe motanul Buftea.

“Am luat-o foarte personal la început. Eu sunt un iubitor de animale, am crescut cu animale. În același timp, pot înțelege perspectiva oamenilor. Pot înțelege că au văzut un singur clip de câteva secunde și au văzut un om cu o reacție poate nepotrivită, pot înțelege asta. Nu agresez animale, nu voi face asta. Le înțeleg perspectiva și de ce și-au făcut părerea asta și de ce s-au supărat și s-au revoltat. Îmi cer scuze. Promit că nu voi mai face gesture de genul, dar voi susține în continuare și sunt sinceră că Buftea vine la picioarele mele când mă vede. Da, într-adevăr am un stil de joacă mai…să-l numim agresiv și pot înțelege că nu e ok să facem astfel de gesturi”, a explicat Simona.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Denisa Răileanu s-a căsătorit religios. Cum a arătat mireasa la evenimentul important

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Cum decurge apropierea dintre Laura și Mihai. Sunt cei doi într-o cunoaștere?

Chat-ul zilei la Mireasa, 8 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show... Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024. Disputa dintre Tess și Robert a luat amploare în emisia live. Ce cuvinte dure i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x