Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024.Laura și Mihai, discuție serioasă despre un potențial viitor împreună.“Îmi place să tachinez”

Mihai o întreabă pe Laura dacă ea vrea să cunoască și alți băieți din casă, dar ea i-a răspuns că nu.

Galerie
El nu vrea să se declare într-o cunoaștere cu Laura doar ca să nu o piardă sau să nu i-o “fure” alt băiat din casa Mireasa. | Antena 1

Mihai a spus că nu vrea ca ei să se simtă presați de faptul că sunt alți băieți în casa Mireasa care o plac pe Laura. El nu vrea să se declare într-o cunoaștere cu Laura doar ca să nu o piardă sau să nu i-o “fure” alt băiat din casa Mireasa.

Laura și Mihai, discuție serioasă despre cum își doresc să decurgă viitoarea lor serioasă

“Ee păi hai că mă duc să stau cu alți băieți”, spune Laura râzând.

“Nu face ambiție”, i-a zis Mihai.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Ce a spus Simona după ce prezentatoarea Mireasa i-a adus un avertisment. Fata a văzut la Capricii imaginile

“Îmi place să tachinez”, spune Laura.

Laura l-a interogat pe Mihai și l-a întrebat dacă el a locuit vreodată cu vreo iubită de-a lui, iar Mihai i-a răspuns că nu.

De asemenea, el i-a mărturisit că nu a zis “te iubesc” niciunei femei și nu simte că a avut o relație profundă până acum, ci doar a avut relații de adolescenți.

Mihai nu și-a dorit să aibă o relație la distanță cu cea cu care a fost într-o relație și legătura dintre ei s-a rupt atunci când el s-a mutat.

Chiar dacă nu a avut o relație serioasă până acum, Mihai a asigurat-o pe Laura că el știe cum să se poarte într-o relație.

Concurentul din casa Mireasa i-a spus Laurei că e hotărât să aibă o relație serioasă, dar nu vrea să grăbească lucrurile.

În emisia live, Laura a spus că este încântată de faptul că ea și Mihai au găsit multe puncta comune și se bucură pentru că vede că amândoi își doresc aceleași lucruri pentru viitor. Totuși, rămâne de văzut dacă ei vor face toate aceste lucruri împreună, fiind amândoi familiști convinși care își doresc să aibă copii.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Cum decurge apropierea dintre Laura și Mihai. Sunt cei doi într-o cunoaștere?

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 7 octombrie 2024. Raul și Stelian, ceartă la cuțite! Cei doi concurenți și-au adresat cuvinte grele

Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024. Ramona a clarificat lucrurile cu Ionuț. Ce decizie a luat după cele întâmplate la ... Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024. Daiana a împlinit 25 ani! Cine i-a făcut o surpriză de ziua ei de naștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x