Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. AdrenaLinia a sunat în casa fetelor! Ce a vorbit Mihai cu Laura, din sezonul 9: „Mă încadrez în tiparul tău?”

AdrenaLinia a sunat în casa fetelor, însă Mihai a fost cel care a preluat apelul. Concurentul a discutat cu Laura câteva minute.

Galerie
AdrenaLinia incită spiritele în casa Mireasa | Antena 1

AdrenaLinia a sunat în casa fetelor pentru Daiana, însă fata i-a lăsat locul lui Mihai.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Furtună în casa băieților: „Te las în coșul de gunoi” La ce concluzie s-a ajuns în cazul lui Gabriel

Mireasa, sezonul 10. AdrenaLinia a sunat în casa fetelor! Ce a vorbit Mihai cu Laura, din sezonul 9: „Mă încadrez în tiparul tău de bărbați?”

„Eu sunt foarte bine (...) nu sunt în nicio relație”, îi spune Mihai.

„Ești singur, ești disponibil?” întreabă Laura.

„Depinde cine întreabă”, spune el.

„Pentru mine”, specifică Laura.

„Nu sunt în nicio relație cu Alexia, (...) n-a funcționat nimic”, explică Mihai.

„Ești foarte plăcut”, spune Laura, când Mihai întreabă ce părere are despre el. „Transmiți o bunătate aparte. Pari foarte sincer și îmi place că ești așa.”

„Sfatul meu este să fii exact așa cum ești tu, pentru că cine te place, bine, cine nu, tot bine”, susține Laura.

„O ă țin cont și de sfaturile tale, însă eu nu o să mă schimb pentru nimic”, spune Mihai. „Nu voi face nimic ce nu voi simți.”

„Vrei să vii în casă?” o întreabă el.

„Momentan nu, dar nu știu... O să rămână cu un semn de întrebare dacă ivn sau nu. Eu îmi doresc ceva serios și nu vreau să mai fiu dezamăgită”, mărturisește Laura. „Fizic nu sunt chiar ok. (...) O să mă uit în continuare la emisiune.”

„Eu am urmărit sezonul. Eu știu tot parcursul tău”, spune Mihai. „Uneori erai prea grăbită.”

„Deci ți-a plăcut de mine”, mai spune Laura. „Ai zis că eram obsedată.”

„Sunt încă doi băieți aici care te plac”, îi spune tânărul. „Ștefan și Stelian.”

„Cum îți dorești să fie fata potrivită pentru tine?” îl întreabă ea.

„Sinceră... familistă, loială”, răspunde el. „Și eu arăt bine fizic și să nu aibă anumte vicii care mie nu-mi plac. (...) Și să fie credincioasă. Mă încadrez în tiparul tău de bărbați?”

„Da”, răspunde Laura.

„Trebuia să mă lași pe mine să vorbesc”, susține Stelian, însă este avertizat fizic de Ramona.

„Chiar nu mă așteptam”, spune Mihai în platoul Mireasa.

Tânărul este îndrumat de Simona Gherghe ce trebuie să facă pentru a o chema pe Laura în emisiune.

Daiana și-a explicat alegerea de a-l chema pe Mihai să vorbească cu Laura. Aceasta nu s-a gândit deloc la Stelian.

„Mi-a atras oarecum atenția în sezonul ei”, spune și Ștefan.

„M-am bucurat când mi-a zis că sunt foarte plăcut afară”, spune Mihai.

Mihia a relatat cum a ajuns să facă LIVE cu Laura înainte de a se înscrie la emisiune.

„Ne-am jucat”, spune Mihai.

Citește și: Mireasa, sezon10. Ce părere au părinții Isabellei despre apropierea de Ștefan: „Nu trebuie să-mi placă mie, trebuie să-i placă ei”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezon10.Tatăl lui Sorin a intrat în direct. Ce spune despre relația fiului său cu Simona:„Focul de paie se stinge repede”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Concurenții și-au spus cuvântul în cazul lui Gabriel. Ce se va întâmpla cu acesta: „Casa a votat”

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezonul 10. Cine este, de fapt, cea mai bună prietenă a lui Stelian. Ramona a fost curioasă să afle: „Există at... Mireasa, sezon 10, 27 septembrie 2024. Care e rezultatul cursei de eliminare. Ce concurent părăsește casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x