Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Alexandru are regrete după despărțirea de Daiana. Ce le-a mărturisit băieților din casă

Alexandru a dezvăluit că are o serie de regrete după despărțirea de Daiana. Acesta le-a dezvăluit băieților din casă ce simte în prezent.

Galerie
Mireasa sezonul 10. Alexandru are regrete după despărțirea de Daiana. Ce le-a mărturisit băieților din casă | Antena Stars

Alexandru regretă faptul că a rănit-o pe Daiana la Mireasa, după ce s-a despărțit de ea. Aceștia par să nu se potrivească, deși tânăra i s-a confesat lui spunându-i că s-a îndrăgostit.

Mireasa sezonul 10. Alexandru are regrete după despărțirea de Daiana. Ce le-a mărturisit băieților din casă

Alexandru li s-a destăinuit băieților din casa Mireasa și le-a spus faptul că regretă că a rănit-o pe Daiana pentru că este o fată bună și ea nu merită acest lucru.

„De asta am și luar decizia. Nu știam dacă o iau pe cea bună. Nu ar fi fost corect față de Daiana. Chiar nu merită. Poat vine cineva si eu sunt impedimentul dacă eu nu simt la fel”, spune Alexandru.

Citește și: Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Tess și Robert au avut parte de o confruntare cu scântei! Simona Gherghe a intervenit

„E ciudat un aspect, pare gen nu depui niciun efort?”, întreabă unul dintre băieți.

„Ce efort? Nu depun. E o experiență! Îmi pare rău”, mai spune Alexandru.

„Chiar ești lipsit așa. Ești foarte rece. Poți să pui o barieră așa și să nu mai simțit nimic”, mai spune unul dintre băieți, în casă.

În cadrul emisiunii Capriciile Iubirii, prezentatoarea tv Gabriela Cristea, dar și invitații ei, au desfăcut subiectul în patru și au pus mai multe întrebări.

„La momentul acesta iubești? Vreau să aflu dacă îți este greu să te exprimi. Dacă simți că trebuie să pui punct fiindcă nu ești compatibil”, întreabă un invitat.

„Nu. M-am gândit duminică, atunci când Daiana a zis că este îndrăgostită. A fost momentul când am decis să pun capăt relației, nu am simțit la fel. Cu părere de rău”, răspunde Alexandru.

A venit și rândul Daianei să spună ce simte și cum a reușit să primească vestea tristă că ea și Alexandru nu mai formează un cuplu.

„Nu știu să explic prin ce trec. Nu am avut un singur deranj, că nu mi-a transmis mai întâi ce simte”, spune Daiana.

Citește și: Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Ce gest complet neașteptat a făcut Raul față de Isabelle. Simona Gherghe, reacție inedită

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Cum arată Antonia din sezonul 9 Mireasa după 3 operații. Ea le-a răpuns celor care au speculat că vrea să se întoarcă în... Mireasa sezonul 10. Ramona spune că nu e pregătită de o relație acum! Ce i-a spus lui Stelian și ce l-a rugat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei! Miercuri, 02.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x