Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Ce a spus Mihai despre decizia de a o elimina pe Ana din competiție. Ce mesaj i-a transmis fostei concurente

În gala de vineri din Mireasa sezonul 10, de pe 20 septembrie 2024, Ana și Raluca au fost eliminate din competiție. Iată ce au declarat cele două foste concurente la Mireasa, Capriciile Iubirii, dar și ce mesaj i-a transmis Mihai fostei sale iubite din casă!

Galerie
Mireasa, sezonul 10. Ce a spus Mihai despre decizia de a o elimina pe Ana din competiție. Ce mesaj i-a transmis fostei concurente | Antena Stars

În ediția Mireasa, Capriciile Iubirii din 20 septembrie 2024, cele două fete au făcut ultimele declarații înainte de a părăsi casa show-ului matrimonial. Mihai a vorbit despre decizia de a o elimina pe Ana din competiție.

Citește și: Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Ana a fost eliminată din show-ul matrimonial. Ce sancțiune a primit Mihai în gală

Mireasa, sezonul 10. Ana și Raluca, ultimele declarații înainte de a părăsi casa Mireasa. Ce a spus Mihai

„A fost o încercare”, a precizat Raluca, care a mai adăugat că experiența din casa Mireasa a învățat-o să pună mai mult preț pe fiul, dar și pe familia ei.

În ceea ce o privește pe Ana, cu toate că și-a făcut pentru scurt timp o relație în casa Mireasa, își dorea să plece acasă. Întrebată de ce s-a panicat când a aflat că Mihai a fost sancționat în gala Mireasa din 20 septembrie 2024, aceasta a răspuns că se temea că va fi anulat votul și nu va mai pleca acasă.

„Sancțiunea nu este pentru tine, ci îl privește pe el direct, pentru că trebuie să respectați niște reguli”, a transmis Gabriela Cristea.

Și Mihai a avut o scurtă intervenție la Mireasa, Capriciile Iubirii. Băiatul a vorbit despre decizia grea pe care a luat-o, aceea de a o elimina pe Ana din competiție.

„A fost o decizie grea pentru mine. A fost a doua decizie pe care a trebuit să o iau eu aici în competiție și a fost mult mai greu, pentru că eu am avut o relație cu Ana, dar m-am gândit și la ea, că nu este bine, că este foarte tristă, nu se acomodează, nu participă la task-uri. Îmi doresc pentru ea să fie fericită și sper să își găsească jumătatea afară”, a adăugat concurentul Mireasa.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Care e rezultatul cursei de eliminare. Ce concurentă părăsește casa Mireasa

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Miruna de la Mireasa e gravidă! Anunțul pe care l-a făcut în mediul online fosta concurentă și fosta soție a lui Cosmin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x