Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Care e rezultatul cursei de eliminare. Ce concurentă părăsește casa Mireasa

Publicul a decis! Telespectatorii au avut ocazia să voteze o fată pe care nu și-o mai doresc în casa Mireasa, sezonul 10. Raluca și Andrada au intrat la cursa de eliminare în urmă cu o săptămână.

Galerie
Publicul a decis! Telespectatorii au avut ocazia să voteze o fată pe care nu și-o mai doresc în casa Mireasa, sezonul 10 | Antena 1

Vineri, 20 septembrie 2024, concurenții au avut parte de o emisie live tensionată și emoționantă. Pe lângă subiectele acide despre care s-a discutat pe parcursul săptămânii, aceștia au așteptat cu nerăbdare să afle rezultatul cursei de eliminare între Raluca și Andrada.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fetele și băieții din casa Mireasa sezonul 10 au trecut printr-o mulțime de stării în ultimele 5 zile. Au existat certuri, replici acide, discuții în contradictoriu, dar și noi apropieri.

Citește și: Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Raluca a fost la cină în casa băieților, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască. Ce a făcut tânăra

De altfel, Andrada și Raluca nu au vrut să aducă în discuție faptul că ar putea să părăsească emisiunea în gala de vineri. Cele două au preferat să își trăiască experiența din show-ul matrimonial în liniște, fără a lua parte de scandalurile din competiție.

Ca de fiecare dată, votul publicului este foarte important pentru parcursul concurenților din casa Mireasa sezonul 10. Acum, soarta Andradei și a Ralucăi în show-ul matrimonial a stat în mâinile oamenilor de acasă.

După ce au analizat comportamentul și povestea de viață a celor două fete, telespectatorii au făcut o alegere. În emisia live de vineri, de pe 20 septembrie 2024, Simona Gherghe a numit fata care părăsește casa Mireasa sezonul 10.

Ce concurentă pleacă de la Mireasa sezonul 10. Publicul a avut de ales între Andrada și Raluca

În urma voturilor, Raluca o să părăsească emisiunea din gala de vineri, de pe 20 septembrie 2024. Tânără a avut cele mai multe voturi, semn că oamenii de acasă s-au gândit la faptul că o așteaptă un copil acasă.

„Fata care pleacă acasă, pentru că a fost votată de 86% dintre telespectatori, este Raluca”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Ce reacții dure au avut concurenții, după ce Raluca a servit cina cu ei. Ce au spus despre ea

De-a lungul competiției, tânăra nu a putut să se apropie de niciun băiat. Mai mult, aceasta a declarat de nenumărate ori faptul că îi duce lipsa băiețelului său. Aceasta are o legătură specială cu micuțul, iar distanța dintre ei îi aduce doar dure, fapt pe care publicul l-a observat pe chipul său.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Ce decizie a luat publicul în privința lui Gabriel. Părăsește sau nu casa Mireasa... Mireasa sezon 10, 20 septembrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x