Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Ce sfaturi i-a dat doamna Petronela fiului său, Raul, înainte de a părăsi casa Mireasa.Fetele au plâns după ea

Doamna Petronela, mama lui Raul, a părăsit ieri casa Mireasa, dar înainte de a pleca i-a oferit fiului ei o serie de sfaturi.

Galerie
Doamna Petronela și-a luat mai întâi la revedere de la fete, stând cu ele în baie în timp ce se machiau și se pregăteau de Gala Mireasa. | A1

Doamna Petronela și-a luat mai întâi la revedere de la fete, stând cu ele în baie în timp ce se machiau și se pregăteau de Gala Mireasa.

Ea a vorbit cu Ana care a început să plângă pentru că știa că îi va duce lipsa doamne Petronela decare s-a apropiat foarte mult. Doamna Petronela i-a șters lacrimile și i-a promis Anei că va lua legătura cu mama ei să îi spună care e starea ei în casa Mireasa.

Doamna Petronela a părăsit ieri casa Mireasa

“Nu mai plânge! Ești o fată de pus la rană. Și mă bucur că te-am cunoscut calumea! Și ia cele mai bune decizii pe care le crezi tu!”, i-a transmis doamna Petronela Anei.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 30 august 2024. Mama lui Tess, mesaj pentru fiica ei în urma discuțiilor aprinse cu Robert. Ce i-a spus

După ce și-a luat la revedere de la fete, domna Petronela a mers în casa băieților să își la revedere și de la ei și să mai aibă o ultimă discuție cu fiul ei, Raul, înainte de a părăsi casa Mireasa.

L-a strâns în brațe pe Raul și i-a dat câteva sfaturi.

“Raul, fii mai calm, fii mai blând și gândește și cu inima, și cu capul, mamă!”, i-a zis doamna Petronela fiului ei.

Peste câteva minute, Raul s-a dus în bucătăria fetelor și a s-a așezat la masă cu mama lui pentru că mai avea câteva cuvinte să îi spună.

“Să-I transmiți salutări lui tăticu, că îl pup și îl iubesc. Salutări la toată comunitatea mea și le doresc tot binele din lume”, a zis Raul.

“Tu fii mai calm, nu mai vorbi peste cineva, ai grijă de Isabelle, nu forța lucrurile. Nu tre să te cerți că n-ai de ce să te cerți. Nu mai fii atât de impulsive. (…) Gândește de 10 ori înainte să spui o vorbă. Cu vorba poți jigni. Ascultă orice sfat. (…) Ai grijă și ai grijă de Isabelle, să nu o rănești”, i-a mai zis doamna Petronela lui Raul.

Raul i-a zis mamei sale că speră să o revadă în octombrie, poate mai vine în preajma zilei lui de naștere 2-3 săptămâni. Doamna Petronela nu i-a promis nimic deocamdată.

Citește și: Mireasa sezon 10, 30 august 2024. Votarea specială săptămânală. Concurenții votează și ei mireasa și mirele săptămânii

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Citește și: Mireasa sezon 10, 30 august 2024. Mihai și Ana se străduiesc să găsească o cale de mijloc. Ce decizie au luat

Mireasa sezonul 10, 30 august 2024. Mama lui Tess, mesaj pentru fiica ei în urma discuțiilor aprinse cu Robert. Ce i-a s... Mireasa sezonul 9. Antonia și-a făcut o schimbare radicală de look după despărțirea de Cristian. Ce a dezvăluit despre s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x